News

Accident grav pe DN 1. O persoană a murit. Cine este victima și cine este șoferul vinovat

02.09.2019 | 20:54
Accident grav pe DN 1 O persoana a murit Cine este victima si cine este soferul vinovat

Accident grav petrecut în cursul zilei de luni, 2 septembrie, pe Drumul Național 1, la intrarea în localitatea Câmpina. Un bărbat de 86 de ani aflat la volanul autoturismului său, a efectuat o manevră greşită, iar această decizie l-a costat în cele din urmă viaţa.

Un șofer de 86 de ani, victimă a unui accident grav pe DN 1

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de Presă al Poliţiei Prahova, şoferul în vârstă de 86 de ani se deplasa pe sensul de mers Braşov-Ploieşti, moment în care a făcut o manevră de viraj la stânga, pentru a intra pe strada care duce spre localitățile Câmpina şi Cornu. Cel mai probabil, bărbatul octogenar nu s-a asigurat atunci când a făcut manevra pentru a ieşi de pe DN1 şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar pe sensul de urcare.

În urma impactului puternic, șoferul responsabil de acest grav accident rutier a rămas încarcerat, iar pasagerul cu care se afla  în maşină s-a ales cu răni grave, însă a supraviețuit. Din păcate, bărbatul care a condus automobilul nu a mai putut fi salvat.

S-au înmulțit accidentele pe DN1. Sursa foto: stirileprotv.ro
S-au înmulțit accidentele pe DN1. Sursa foto: stirileprotv.ro

Accident înfiorător pe DN 1, între un microbuz, două mașini și o motocicletă

Tot pe Drumul Național 1 a avut loc în weekend-ul trecut un accident de-a dreptul înfiorător,în urma căruia doi motocicliști au fost răniți grav. Incidentul s-a produs în județul Sibiu, între localitățile Avrig și Bradu, unde un microbuz cu remorcă a intrat în coliziune cu două mașini, dar și cu o motocicletă. În urma impactului, cei doi bărbați care circulau cu respectiva motocicletă, au fost grav răniți, fiind transportați de urgență la spital.

Polițiștii din Sibiu spun că accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei regulamentare în mers. „Din primele cercetări, autoturismul este responsabil de producerea accidentului”, au transmis anchetatorii.