News

Accident grav pe DN 1. O tânără de 21 de ani a murit după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal

Reprezentanții ISU Cluj au intervenit sâmbătă dimineața pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier înregistrat pe DN 1, în localitatea Ciucea.
02.07.2022 | 11:07
Accident grav pe DN 1 O tanara de 21 de ani a murit dupa ce doua autoturisme sau ciocnit frontal
Șoseaua era umedă în momentul producerii teribilului accident rutier de lângă Cluj. Foto: ISU Cluj
ADVERTISEMENT

Sosiți la fața locului, salvatorii au descoperit că o tânără de 21 de ani era în stop cardio-respirator, conform radiocluj.ro. După ce a fost scoasă dintre fiarele deformate, echipajele medicale au încercat să o resusciteze, dar fără succes.

Accident mortal lângă Cluj

Mai departe, salvatorii au decis că se impune tranportarea la spital a celorlalte trei persoane implicate în accident. Printre ele, și o minoră în vârstă de 10 ani.

ADVERTISEMENT

Din cauza ciocnirii frontale a celor două autoturisme, traficul rutier în zonă a fost restricționat. Circulaţia rutieră pe sensul de mers Cluj Napoca – Oradea s-a desfășurat pe un singur sens, alternativ.

Mai trebuie spus că la locul accidentului au intervenit două autospeciale de pompieri, cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ.

ADVERTISEMENT

Ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate. Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată şi inconştientă, în stop cardio-respirator.

Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o şi au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Șoferii nu au consumat alcool

În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanţă şi de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. În ceea ce privește persoanele rănite, ISU Cluj a transmis că acestea au fost transportate la spital în stare de conştienţă şi cu leziuni minore.

Accident rutier la Ciucea. Foto: ISU Cluj

Un conducător auto în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe DN1 E60, pe raza localităţii Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar apoi ar fi pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, înspre Oradea.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii a rezultat decesul unei pasagere în vârstă de 21 de ani, din autoturismul condus de tânărul de 24 de ani, dar şi rănirea celuilalt conducător auto şi a altor două pasagere din autoturismul acestuia”, au transmis reprezentanții Poliţiei Judeţene Cluj. În urma efecturării testărilor cu aparatul etilotest s-a constat că șoferii nu au consumat alcool.

 

ADVERTISEMENT