News

Accident grav pe DN1. A fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, după ce un motociclist a fost rănit

Un motociclist a fost rănit grav într-un accident petrecut pe DN1. Traficul a fost paralizat.
02.10.2021 | 20:16
Accident grav pe DN1 A fost solicitata interventia unui elicopter SMURD dupa ce un motociclist a fost ranit
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 2 octombrie, un motociclist a fost rănit grav într-un accident rutier produs pe DN 1, în zona localităţii prahovene Potigrafu.

Bărbatul care conducea motocicleta se îndrepta către Ploiești în momentul în care a pierdut controlul, a părăsit partea carosabilă și a lovit apoi un indicator rutier.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de pe DN1.

Accident pe DN1. Un motociclist a fost rănit grav

Potrivit informaţiilor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, motociclistul ar fi rănit grav.

Se pare că acesta are o amputaţie a piciorului drept, conformAgerpres. La fața locului a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

ADVERTISEMENT

„Bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea o motocicletă pe sensul de mers către Ploieşti, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a părăsit partea carosabilă, acroşând un indicator rutier de semnalizare.

Bărbatul este asistat medical la faţa locului”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier a fost blocat total, pe ambele sensuri, pentru ca elicopterul SMURD să poată prelua victima, a informat IPJ Prahova.

Accident grav pe DN1. Un om a murit în urmă cu 48 de ore

Un accident rutier a avut loc în noaptea de joi spre vineri la Arpașu de Jos. Un bărbat a intrat cu mașina într-un stâlp. Din primele informații s-a stabilit că șoferul unui autoturism care mergea pe direcția Sibiu – Brașov a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a petrecut la km 262+630, în localitatea Arpașu de Jos. Din păcate, șoferul, un bărbat de 25 de ani din Suceava, a decedat în drum spre Spital.

“În cursul nopții, în jurul orei 04:30, Inspectoratul de Pliție Județean Sibiu a fost sesizat telefonic despre producerea unui autoaccident pe DN 1, la km. 262+630, pe raza localității Arpașu de Jos”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, conform oradesibiu.

ADVERTISEMENT