News

Accident grav pe DN2. Un bărbat a murit și alte trei persoane au fost rănite

Un accident care s-a soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor trei a avut loc pe DN2/E85. Circulația în zonă a fost oprită pentru câteva ore.
21.12.2021 | 22:21
Accident grav pe DN2 Un barbat a murit si alte trei persoane au fost ranite
ADVERTISEMENT

Inspectoratul Județean de Poliție din Vrancea a anunțat că un accident a avut loc pe DN2/E85, Focșani – Adjud. Informațiile oficiale arată faptul că acest eveniment s-a produs pe raza localității Domnești-Târg.

Informațiile oferite de către polițiști arată că la numărul unic de urgență, 112, a fost primit un apel care raporta coliziunea dintre trei autoturisme, notează Agerpres.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident au fost rănite trei persoane. Din nefericire, în urma rănilor produse și în ciuda manevrelor de resuscitare realizate de către paramedici, o a patra persoană a decedat în urma rănilor suferite.

Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea explică faptul că persoana care a decedat în urma acestui accident este un bărbat de 43 de ani. Alte două persoane rănite au fost transportate la spital pentru a primi îngrijirile medicale de care aveau nevoie.

ADVERTISEMENT

Cea de-a treia persoană rănită în acest accident și a refuzat să fie transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

“În urma accidentului rutier, un bărbat de 43 de ani, care a fost resuscitat conform protocolului, nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul”, a declarat Marinela Preda, purtătoarea de cuvânt a serviciului de ambulanță din Vrancea.

ADVERTISEMENT

Purtătoarea de cuvânt a serviciului de ambulanță a explicat faptul că una dintre persoanele transportate la spital are 38 de ani.

Paramedicii au stabilit că, în urma accidentului, aceasta a suferit două traumatisme: unul la nivelul coloanei și unul la nivelul craniului. Aparent, traumatismul de la nivelul craniului era deschis. Fără îngrijirile medicale adecvate, un astfel de traumatism ar putea cauza o serie de complicații nedorite.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua persoană care a fost transportată la spital a suferit un traumatism cranio-cerebral minor care a necesitat transportul la Unitatea Primiri Urgența a Spitalului de Urgență “Sf. Pantelimon” Focșani.

Circulația a fost blocată pentru câteva ore

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a transmis, la ora 18:00, că din cauza coliziunii dintre cele trei autoturisme traficul rutier a fost oprit între Pufești și Domnești-Târg. În acest timp, autoritățile i-au transportat cele două vicitime la spital și asfaltul a fost degajat.

Tot dintr-o informare a Centrului Infotrafic de la 19:20 aflăm că circulația autoturismelor a fost reluată pe DN2 Focșani-Adjud.

ADVERTISEMENT