News

Accident grav pe DN73! A fost implicat un membru al guvernului. Două persoane sunt rănite VIDEO

20.09.2020 | 15:03
Accident grav pe DN73 A fost implicat un membru al guvernului Doua persoane sunt ranite VIDEO
ADVERTISEMENT

Un accident grav a avut loc pe DN73, în județul Argeș. Un membru al guvernului era la volanul unei mașini implicate în coliziune.

Potrivit primelor informații, Cătălin Bulf, liderul PMP Argeș, s-ar fi angajat într-o depășire regulamentară, pe raza comunei Mihăești și s-a ciocnit cu un autoturism care circula în aceeași direcție. Vinovat este șoferul din celălalt autovehicul care ar fi virat stânga fără sa se asigure.

ADVERTISEMENT

Bulf a scăpat cu doar câteva zgârieturi, dar două persoane aflate într-un Logan prezintă traumatisme cranio-faciale și cerebrale. Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Membru al guvernului implicat într-un accident grav

La fata locului s-au deplasat două echipaje SMURD de prim-ajutor medical, o autospeciala de stingere cu apă și spumă. Una din victime este rănită grav la ochi. Șeful PMP Argeș, Cătălin Bulf, nu a fost nevoit să meargă la spital.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că recent, alt membru al guvernului a fost implicat într-un accident periculos. Este vorba de ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Acesta era pasager într-o mașină oficială care s-a ciocnit cu un alt autovehicul pe DN7, între localitățile Vâlcea și Dumbrăvești.

Vinovat pentru accident se pare că este șoferul lui Bode. Politicianul nu a prezentat decât câteva zgârieturi. El și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

„Regret nespus acest incident. Voi continua să mă deplasez dintr-un capăt în celălalt al țării respectând normele de transport”, a spus Lucian Bode.

„În momentele premergătoare regretabilului incident de duminică, mă odihneam. Călătoaream deja de 4 ore și jumatate”, a adăugat ministrul Transporturilor.

ADVERTISEMENT
  • „Atunci când eşti într-o maşină a SPP, tu comunici doar destinaţia şi ora la care trebuie să ajungi. Demnitarul nu are nicio putere de a dicta echipei SPP-ului care îi asigură deplasarea viteza cu care să se deplaseze şi conduita în trafic. Domnul Bode este un om extrem de serios, un om care niciodată nu a abuzat de funcţie în vreun fel, dimpotrivă este un om simplu, este un om cu bun simţ.” – Ludovic Orban.
ADVERTISEMENT