News

Accident grav pe E60, între localitățile clujene Păniceni și Izvorul Crișului. Detalii horror de la fața locului. Video

17.09.2019 | 16:46
Accident grav pe E60 intre localitatile clujene Paniceni si Izvorul Crisului Detalii horror de la fata locului Video
Accident dur în județul Cluj, pe drumul european E60 *foto: ziuadecj.ro

Imagini horror vin de pe drumul European E60, între localitățile clujene Păniceni și Izvorul Crișului. Asta după ce două mașini, o autoutilitară și autoturism, s-au lovit între ele, duba fiind chiar răsturnat în urma impactului. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale iar trei dintre ele au fost transportarte de urgență la spital.

Accident grav pe E60, în județul Cluj

Astfel, autoritățile informează că: „O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi unul SAJ au fost alertate să intervină ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe drumul E60, între localităţile Păniceni şi Izvorul Crişului, în jurul orei 13,40. Pompierii, sosiţi la locul evenimentului, au găsit o autoutilitară răsturnată pe laterală, în afara părţii carosabile şi un alt autoturism avariat.

Un bărbat a fost sprijinit să iasă din autoutilitară de către pompieri, iar ceilalţi pasageri erau ieşiţi din autovehicule. Trei bărbaţi şi o femeie au fost consultaţi de către echipajele SMURD şi SAJ, iar trei dintre aceştia au fost transportaţi la spital, conştienţi”, informează ISU Cluj, pentru presa locală.

Accident Izvorul Crisului – sept. 2019

Accident Izvorul Crisului – sept. 2019

Gepostet von Ziua de Cluj am Dienstag, 17. September 2019

Ce s-a întâmplat la fața locului

Un utilizator a scris pe facebook, pe grupul Info Trafic, faptul că „Am fost chiar în spatele dubei când s-a intamplat. Mercedesul a pătruns pe contrasens, în coborâre, și s-au lovit frontal. Un om a rămas pe dubă, cred că avea piciorul rupt și acuza dureri la piept, șoferul dubei cred că avea mâna ruptă la cum arăta. Am rămas uimit de caracterul unor oameni care treceau pe acolo chiar după producerea accidentului și claxonau”, scrie internautul.

A fost o zi dificilă pentru salvatorii clujeni. Asta după ce de dimineață, în localitatea Florești din apropiere de Cluj-Napoca, a izbucnit un incendiu la un depozit. Din fericire, se pare că nimeni nu a fost rănit iar flăcările au fost stinse după aproape trei ore.

Tags: