News

Accident grav pe Transalpina. Un motociclist a murit după o coliziune cu un autoturism

Tragedie pe Transalpina. O persoană a murit într-un accident în care au fost implicate o maşină şi o motocicletă.
26.06.2021 | 16:45
Accident grav pe Transalpina Un motociclist a murit dupa o coliziune cu un autoturism
ADVERTISEMENT

Zi neagră pe Transalpina. Un motociclist a decedat într-un accident produs pe raza localităţii Mărtinie, comuna Şugag.

Tragedia s-a produs sâmbătă pe DN 67C Sebeş-Obârşia Lotrului. În accident au fost implicate o maşină şi o motocicletă.

ADVERTISEMENT

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Un motociclist a murit într-un accident grav pe Transalpina. Victima avea doar 46 de ani

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan, Garda de Intervenţie Sebeş a intervenit pentru acordare prim ajutor medical. Acesta a adăugat că, din cauza lipsei semnalului GSM din zonă, comunicarea cu forţele de la faţa locului a fost dificilă, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

“Concomitent cu echipajul SMURD B2 a fost alertat şi echipajul elicopterului SMURD Târgu Mureş, care au acţionat împreună pentru resuscitarea cardio-pulmonară.

Din nefericire, (…), din cauza faptului că motociclistul, un bărbat de aproximativ 40 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul”, a transmis Radu Botezan.

ADVERTISEMENT

Victima este un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Marghita, judeţul Bihor. În timp ce se deplasa pe o motocicletă a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 68 de ani, potrivit polițiștilor.

″În urma accidentului rutier, motociclistul a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

Un alt accident rutier a avut loc luni, 21 iunie, în Sebeș, unde un bărbat de 72 de ani, care conducea un moped, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 19 ani.

În urma cercetărilor, polițiștii au depistat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

ADVERTISEMENT