News

Accident grav pe Valea Oltului. Printre victime se află o fetiță de 4 ani

O copilă de 4 ani se află printre victimele unui accident rutier produs pe Valea Oltului.
31.07.2021 | 21:27
Accident grav pe Valea Oltului. Printre victime se află o fetiță de 4 ani
Accident grav pe Valea Oltului. Printre victime se află o fetiță de 4 ani. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Scene de groază pe Valea Oltului. Traficul a fost blocat total după un accident rutier petrecut sâmbătă după-amiază. Printre victime se află un copil de 4 ani.

Două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 7 / E 81, în zona Râul Vadului – Câineni, din judeţul  Vâlcea. Au fost raportate 4 victime.

ADVERTISEMENT

La intervenţie, ISU Vâlcea a trimis o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ. Fiind vorba despre o localitate aflată la graniţa dintre judeţe, din Sibiu au sosit o ambulanţă SMURD şi una din partea Serviciului Judeţean de Ambulanţă, conform Adevărul.

Accident grav pe Valea Oltului. Printre victime se află o fetiță de 4 ani

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii ISU Vâlcea, victima de 4 ani este o fetiţă. Aceasta va fi transportată împreună cu părinţii la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu.

ADVERTISEMENT

Copila a suferit un traumatism facial, fiind preluată de SMURD Sibiu împreună cu tatăl ei care a suferit politraumatisme. Echipajul SAJ Sibiu a preluat-o pe mamă, care prezintă o fractură la piciorul drept.

„O altă  persoană, din cealaltă maşină, a fost evaluată de SMURD Brezoi. Aceasta are excoriaţii şi a refuzat transportul la spital”, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili cauza şi împrejurările în care s-a produs acest accident rutier. Traficul între Vâlcea şi Sibiu a fost blocat total timp de aproape 90 de minute.

ADVERTISEMENT

În jurul ore 19, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea au anunţat că după o oră şi jumătate de la producerea accidentului pe de Valea Oltului, în Vâlcea, circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

A fost deblocată zona impactului, de la Râul Vadului – Câineni.

Accident grav petrecut la Ruse, în Bulgaria

O femeie și un copil din România au murit, după ce mașina lor a fost lovită de un TIR.

Două vehicule înmatriculate în România, o mașină și un TIR, au intrat în coliziune în această săptămână la Ruse. În urma impactului deosebit de violent, o femeie de 43 de ani și un băiat de 15 ani, ambii pasageri în mașină, și-au pierdut viața.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri