News

Accident grav petrecut în Bacău. Două persoane au murit după un impact violent între o mașină și un TIR

Un accident extrem de grav a fost consemnat joi dimineața pe un drum național din județul Bacău. Două persoane au murit după un impact frontal între o mașină și un TIR.
26.05.2022 | 11:41
Accident grav petrecut in Bacau Doua persoane au murit dupa un impact violent intre o masina si un TIR
Două persoane au murit într-un grav accident produs în Bacău. Coliziune între o mașină și un TIR. Sursa foto: colaj Fanatik / Poliția Română
ADVERTISEMENT

Un eveniment rutier grav a avut loc joi dimineață, pe DN 11 Onești – Bacău, în dreptul comunei Helegiu. Un autoturism și un TIR au intrat în coliziune violentă.

Două persoane au murit într-un grav accident produs în Bacău. Coliziune între o mașină și un TIR

Din datele oferite de IPJ Bacău aflăm că accidentul s-a petrecut în jurul orei 07.30. Un conducător auto de 42 de ani, din localitate a intrat în coliziune cu un autovehicul de mare gabarit care circula pe sens opus, condus de un bărbat de 51 de ani, din județul Covasna.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost unul devastator. În urma sa a rezultat decesul șoferului de 42 de ani, rănirea gravă a unei pasagere de 44 de ani și a unei tinere de 18 ani.

Într-o primă fază, femeia de 44 de ani a fost resuscitată la fața locului, dar medicii nu au mai putut să o salveze, rănile fiind foarte grave. Astfel, s-a declarat decesul.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește pe tânăra de 18 ani, aceasta a fost preluată de ambulanță și transportată la spital.

Accident Bacău. Sursa foto: infotraficromania.ro

”La data de 26.05.2022, în jurul orei 07.30, pe DN 11, în comuna Helegiu, un conducător auto de 42 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe direcţia Bacău-Oneşti, a intrat în coliziune cu un ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, care circula pe sens opus, condus de un bărbat de 51 ani, din judeţul Covasna.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 42 ani, a unei pasagere de 44 ani şi rănirea unei tinere de 18 ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru, pentru Agerpres.

Mai multe echipaje de intervenție mobilizate la locul accidentului

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de salvare: pompierii, un echipaj SMURD şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bacău.

ADVERTISEMENT

În zonă, traficul s-a desfășurat pe un sens de deplasare până la ora 9:55, când a fost reluat.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracțiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT