News

Accident grav provocat de un tânăr fără permis, în Dolj. O femeie a murit și două adolescente au fost rănite

24.07.2020 | 15:53
Accident grav provocat de un tanar fara permis in Dolj O femeie a murit si doua adolescente au fost ranite
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de joi spre vineri în județul Dolj, având ca autor un tânăr fără permis.

Acesta a lovit în plin cu mașina trei persoane care mergeau pe marginea drumului. Una dintre victime a murit, iar celelalte două au fost rănite.

ADVERTISEMENT

În acest caz s-a deschis deja un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a deține permis.

Accident grav în Dolj. Un tânăr fără permis a ucis o femeie și a rănit două adolescente

Din informațiile oferit de Poliție, un tânăr de 20 de ani, din Cernătești, care se afla la volanul unui autoturism pe DC 120, a pierdut controlul volanului și a lovit cu partea laterală a autoturismului o femeie de 39 de ani, din Cernătești și două minore de 12 și 15 ani, din Cernătești, respectiv Motru, care se aflau pe marginea drumului public.

ADVERTISEMENT

”Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi, în noaptea de 23 iulie, cu privire la faptul că, în localitatea Cernăteşti, a avut loc un accident rutier cu victime.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 20 de ani, din Cernăteşti, care conducea un autoturism pe DC 120, a pierdut controlul volanului şi a lovit cu partea laterală a autoturismului o femeie de 39 de ani, din Cernăteşti şi două minore de 12 şi 15 ani, din Cernăteşti, respectiv Motru, care se aflau pe marginea drumului public.

ADVERTISEMENT

Cele trei victime au fost transportate la spital conştiente, însă ulterior, în cursul acestei zile, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la decesul femeii de 39 de ani”, a informat, vineri, IPJ Dolj.

Victimele, transportate la spital

Sursa citată a mai notat că cele trei victime au fost transportate la spital conștiente, însă ulterior, în cursul zilei de vineri, polițiștii au fost sesizaţi cu privire la decesul femeii de 39 de ani.

ADVERTISEMENT

”De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 20 de ani, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a deține permis”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

ADVERTISEMENT