News

Accident grav sâmbătă dimineața. Trei persoane au murit

10.08.2019 | 11:13
Accident grav sambata dimineata Trei persoane au murit

Un acccident grav s-a produs în această dimineață în localitatea Slătioara din judeţul Vâlcea după ce două mașini s-au ciocnit. Cauza accidentului ar fi o depășire neregulamentară. 

Trei persoane au murit într-un accident grav în județul Vâlcea

Un accident cu impact mortal s-a produs sâmbătă dimineața în localitatea vâlceană Slătioara. Două mașini s-au ciocnit puternic din cauza unei depăşiri neregulamentare. Două persoane au murit pe loc, iar a treia era în stop cardiac când au ajuns cei de pe Ambulanță, dar ulterior a fost declarată decedată.

„Intervenim cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Sunt şi două ambulanţe de la SAJ. Din nefericire, două persoane sunt decedate şi una este în stop cardio-respirator pentru care se fac în acest moment manevre de resuscitare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea Cătălin Popescu, potrivit Agerpres.

Toate cele trei persoane care au murit se aflau într-una dintre mașinile implicate în accident. Este vorba de șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 58 de ani, soția acestuia în vârstă de 53 de ani și o altă femeie despre care polițiștii nu au momentan informații. Șoferul decedat și soția acestuia erau din județul Gorj. În cealaltă mașină se aflau două persoane care au fost rănite ușor.

Accidentul s-a produs în localitatea Slătioara, județul Vâlcea
3 persoane au murit într-un accident auto după o depășire neregulamentară. Sursa foto: liberatatea.ro

Accident pe Valea Oltului. O persoană a murit și cinci au fost rănite

Săptămâna trecută, duminică o persoană a murit și alte cinci au fost rănite ușor după ce două mașini s-au ciocnit în urma unei depășiri riscante. Accidentul s-a produs în cursul nopții de sâmbătă spre duminică pe Valea Oltului.

Accidentul a avut loc în zona orașului Tălmaciu, din judeţul Sibiu după ce șoferul care venea dinspre Vâlcea spre Sibiu a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism condus regulamentar din sens opus. O persoană a fost declarată decedată, iar cele cinci persoane rănite în urma impactului au fost transportate la spitalul din Sibiu.