News

Accident grav soldat cu moartea unui bărbat în Reșița. Ceilalți doi pasageri, amendați pentru nerespectarea ordonanţelor militare

17.04.2020 | 15:28
Accident grav soldat cu moartea unui barbat in Resita Ceilalti doi pasageri amendati pentru nerespectarea ordonantelor militare
Un accident rutier grav s-a produs în nopatea de joi spre vineri în Reșița, iar conducătorul autovehiculului a murit în urma ragicului eveniment
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav s-a produs în nopatea de joi spre vineri în Reșița, iar conducătorul autovehiculului a murit în urma ragicului eveniment.

Accident grav soldat cu moartea unui bărbat în Reșița

Conform Agerpres, poliția din Caraș-Severin a anunțat moartea unui bărbat de 29 de ani și rănirea altor doi în urma unui accident rutier produs joi noaptea în orașul Reșița.

ADVERTISEMENT

”Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată, în noaptea de joi spre vineri, cu privire la faptul că pe strada Paul Iorgovici din Reşiţa s-a produs un accident rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Pasagerii autoturismului, amendați cu 20.000 de lei

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit căaccidentul s-a produs din cauză că șoferul nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, pierzând controlul asupra direcţiei de mers şi intrând în coliziune cu trei stâlpi de iluminat stradal.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, a rezultat decesul bărbatului aflat la volanul autoturismului şi vătămarea corporală uşoară a celorlalţi doi pasageri, care au fost transportaţi la spital pentru asistenţă medicală.

Bărbatul de 29 de ani care a condus autoturismul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În acest caz, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pasagerii din autoturism, doi bărbaţi de 21 şi 37 de ani, din Reşiţa, au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare cu privire la deplasarea în afara locuinţei.

Un accident extrem de grav a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în comuna Berbești din județul Vâlcea, iar trei tineri cu vârste de 16, 17 și 23 de ani și-au pierdut viața. Autoritățile au anunțat că șoferul ar fi pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și apoi s-a oprit într-un gard.

ADVERTISEMENT