News

Accident grav la ieșirea din Timișoara. Un om a murit și alți doi sunt răniți. Impact între trei mașini

Un om a murit și alți doi sunt răniți după un grav accident rutier care s-a produs sâmbătă după amiază la ieșirea din Timișoara. Trei mașini au fost implicate în tragedia rutieră.
04.12.2021 | 17:07
Accident grav la iesirea din Timisoara Un om a murit si alti doi sunt raniti Impact intre trei masini
ADVERTISEMENT

Un bărbat de aproximativ 50 de ani și-a pierdut viața sâmbătă după amiază într-un grav accident rutier produs la ieșirea din Timișoara.

Conform celor de la Poliție, citați de presa locală, în accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau patru persoane.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, un bărbat a murit pe loc, iar alte două persoane s-au ales cu politraumatisme și li s-a acordat primul ajutor la fața locului.

Un om a murit și alți doi sunt răniți după un accident rutier produs la ieșirea din Timișoara. Trei mașini implicate în coliziune

Tragedia din vestul țării s-a petrecut aproape de sensul giratoriu de la ieșirea din Timișoara, când unul dintre șoferi a pătruns pe contrasens.

ADVERTISEMENT

Din impactul rezultat, unul extrem de violent, una dintre mașini a fost aruncată pe câmp, cealaltă pe marginea drumului, iar o a treia în care a ricoșat unul dintre autoturisme, la distanță mare de celelalte două.

Din imaginile video apărute pe site-urile de socializare se observă cum șoseaua s-a umplut de materiale de caroserie provenite din mașinile implicate în accident.

ADVERTISEMENT

Dosar penal deschis de Poliția Timiș

La fața locului au intervenit rapid mai multe echipaje de pompieri, echipaje medicale și polițiști. Din datele furnizate de IPJ Timiș mai aflăm că bărbatul decedat conducea mașina pătrunsă pe contrasens.

”Din primele informații, un autoturism condus de un bărbat, dinspre localitatea Șag înspre municipiul Timișoara, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, dinspre Timișoara înspre localitatea Șag, care circula regulamentar.

ADVERTISEMENT

Cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care circula paralel cu acesta (fiind două benzi pe sens).

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului al cărui autoturism a pătruns pe contrasens și rănirea conducătorului auto al autoturismului care circula regulamentar.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, au transmis, pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentanții IPJ Timis.

ADVERTISEMENT