News

Accident greu de explicat în Dorohoi: coliziune între o basculantă, un excavator și două mașini

Municipiul Dorohoi din județul Botoșani a fost, miercuri, scena unui accident greu de explicat. O basculantă, un excavator și două mașini au intrat în coliziune.
15.11.2023 | 10:52
Accident greu de explicat in Dorohoi coliziune intre o basculanta un excavator si doua masini
Pagube uriașe în Dorohoi, după un accident rarisim: o basculantă, un excavator și două mașini s-au ciocnit. Sursa foto: ISU Botoșani / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident neobișnuit s-a petrecut miercuri dimineață în municipiul Dorohoi, județul Botoșani. Au fost implicate în eveniment nu mai puțin de patru vehicule de transport. Nu s-au raportat victime, însă pagubele materiale sunt semnificative.

Pagube uriașe în Dorohoi, după un accident rarisim: o basculantă, un excavator și două mașini s-au ciocnit

Din datele oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani aflăm că evenimentul rutier a avut loc la orele dimineții. Totul s-a petrecut pe strada Gheorghe Doja din municipiul Dorohoi.

ADVERTISEMENT

În eveniment au fost implicate patru autovehicule. E vorba de o basculantă, un buldoexcavator și două autoturisme. Conform celor de la ISU, nu au existat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

Cel mai mult a avut de suferit proprietara casei din apropierea locului producerii accidentului. În urma impactului, camionul a distrus gardul gospodăriei, dar și o parte din peretele locuinței.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns rapid echipaje de pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi. Acestea au deconectat bornele de la bacteriile autovehiculelor. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări. Încă nu se știe cauza acestui accident neobișnuit.

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu și au deconectat bornele de la bacteriile autovehiculelor. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

ADVERTISEMENT

Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic”, informează ISU Botoșani.

Accident grav și în Capitală. Un troleibuz a intrat în plin într-o mașină, pe Calea Griviței

Tot miercuri, un alt accident rutier grav a avut loc în Capitală. În eveniment au fost implicate un troleibuz STB și un Volkswagen up. Coliziunea a avut loc pe Calea Griviței. Traficul a fost afectat în zona respectivă, precum și circulația liniei 97.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc între Gara de Nord și Nicolae Titulescu, pe sensul de circulație către Titulescu. Mașina a fost grav avariată în urma coliziunii, notează publicația b365.ro.

ADVERTISEMENT