News

Accident groaznic în Pasajul Unirii! Un motociclist a murit

05.07.2019 | 09:29
Motociclistul implicat în accident și-a pierdut viața. Sursa foto - facebook

Un accident groaznic a avut loc în Pasajul Unirii! Din păcate, un motociclist şi-a pierdut viaţa în urma incidentului auto, a informat Brigada Rutieră Bucureşti. După primele cercetări s-a stabilit că motociclistul se deplasa pe bulevardul I.C Bratianu, pe sensul de mers către bulevardul Cantemir, când a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit stâlpii care despart benzile de circulație.

Accident groaznic în Pasajul Unirii!

Martorii au sunat imediat la numărul de urgență. Apelul a avut loc în jurul orei 20.45. Alertate, echipajele de salvare au intervenit imediat la faţa locului. Medicii care au sosit primii au început să efectueze manevrele de resuscitare, dar pentru tânăr totul a fost în zadar. Doctorii nu au mai avut ce face decât să constate decesul. În tot acest timp, polițiștii au continuat să adune date despre felul în care s-a produs accidentul și au analizat urmele de frână.

Pe parcursul cercetării, traficul rutier a fost restricţionat în Pasajul Unirii pe sensul de mers către bulevardul Cantemir. A durat câteva ore bune până când Poliția Rutieră a permis redeschiderea traficului rutier pe ambele sensuri.  “În jurul orei 20.45 Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel la numărul 112 cu privire la producerea unui accident rutier in Pasajul Unirii.

Accident groaznic în Pasajul Unirii! Motocicleta
Accidentul s-a produs în Pasajul unirii. sursa foto – facebook

Un motociclist a murit

Conducătorul unei motociclete care se deplasa pe bd.I.C Brătianu, sensul de mers către bd.Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers şi a lovit stâlpii care despart benzile de circulaţie. În urma accidentului rutier a survenit decesul motociclistului. Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi condițiile in care s-a produs accidentul rutier.

Pe parcursul cercetării, traficul rutier a fost restricționat in Pasajul Unrii sensul de mers către bd. Cantemir”, au transmis și cei de la Poliţia Capitalei printr-un comunicat legat de accident.

 

Tags: