News

Accident groaznic în Rusia, după ce două camioane au lovit un microbuz. Cel puțin 16 morți

Autoritățile din regiunea Ulianovsk au anunțat recent că cel puțin 16 persoane au murit, iar alte trei au fost spitalizate după ce un microbuz și două camioane s-au ciocnit duminică.
22.08.2022 | 09:11
Accident groaznic in Rusia dupa ce doua camioane au lovit un microbuz Cel putin 16 morti
Microbuzul a fost tamponat din față și din spate de două camioane. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Acest accident devastator s-a produs după ce șoferul unui camion a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Din nefericire, pe cealaltă bandă circula un microbuz în care erau mai mulți pasageri.

Accident mortal în Rusia

Potrivit datelor preliminare, șoferul unui vehicul greu de marfă a intrat pe sensul opus de circulație și s-a ciocnit cu un microbuz. Asta au transmis reprezentanții Ministerului de Interne din regiunea Ulianovsk.

ADVERTISEMENT

Ulterior, microbuzul a fost lovit din spate de alt camion. Conform primelor informații, 14 cetățeni kârgâzi și doi ruși au murit din cauza rănilor. La rândul său, ministrul afacerilor externe din Kârgâzstan a confirmat într-un comunicat decesul celor 14 cetățeni.

Imaginile video difuzate de poliție au arătat ceea ce a mai rămas din microbuzul prins între cele două camioane. Comitetul de Investigații al Rusiei a deschis o anchetă penală, a relatat agenția de știri TASS.

ADVERTISEMENT

Duminică, un șofer în vârstă de 19 ani a accidentat două persoane încercând să fugă de la locul unui scandal izbucnit într-o parcare din Sighișoara. Din păcate, una dintre victime, care era tatăl unei fetițe, a murit.

Caz șocant într-o parcare din Sighișoara

Mai departe puteți afla cine este bărbatul de 42 de ani ucis cu mașina într-o parcare din Sighișoara. În continuare puteți citi despre cazul unui polițist care a accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni. De asemenea, puteți citi și despre dele două copile spulberate de mașina Poliției pe trecerea de pietoni.

ADVERTISEMENT

La 18 august, în jurul orelor 12:19, polițistii orașului Popești Leordeni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că un pieton a fost lovit pe o stradă

Din primele verificări a rezultat faptul că, pe DN4, din Popești Leordeni, un conducător auto ar fi surprins și accidentat o persoană, respectiv o femeie, în vârstă de 73 de ani.

ADVERTISEMENT

(…) Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri din Popești s-au deplasat la spitalul unde a fost internată victima, iar din verificări a rezultat faptul că aceasta a decedat”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

 

ADVERTISEMENT