News

Accident groaznic în Suceava. O maşină cu şase persoane s-a făcut praf. Un bărbat a murit

24.05.2020 | 21:00
Accident groaznic in Suceava O masina cu sase persoane sa facut praf Un barbat a murit
ADVERTISEMENT

Un accident groaznic a avut loc, duminică, în zona localității Panaci din județul Suceava, și s-a soldat cu un mort.

Accident groaznic în Suceava

Conform Monitorul de Suceava, accidentul rutier s-a produs în jurul orei 19:00, în zona de munte a județului, la Panaci, după ce o autoutilitară în care se aflau șase bărbați s-a zdrobit de un stâlp.

ADVERTISEMENT

Pompierii militari care au intervenit la fața locului cu două autospeciale de descarcerare au constatat că trei dintre bărbați erau încarcerați.

Doi dintre ei au fost scoși în viață din mașină, conștienți, dar în stare de șoc și cu leziuni grave. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost declarat decedat.

ADVERTISEMENT

Răniții au fost duși cu ambulanțele la spitalul din Vatra Dornei

Toți cei implicați în accident sunt bărbați, unul de 17 ani, doi de 18 ani, unul de 23 de ani, unul de 28 de ani.

Detașamentul de pompieri Suceava a deplasat spre locul accidentului și echipajul SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă). Răniții au fost preluați de cinci ambulanțe și duși la Spitalul de Urgență Vatra Dornei.

ADVERTISEMENT

Tot duminică a avut loc un accident spectaculos pe Transalpina, acolo unde un bolid marca Ferrari a intrat într-un autoturism parcat și apoi s-a oprit în gardul unei locuințe. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Ultimul accident sonor a avut loc sâmbătă dimineață, iar protagonistă a fost Margherita de la Clejani care s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

ADVERTISEMENT

Nu doar că s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile, dar Margherita riscă să primească până la cinci ani de închisoare cu executare. În plus, bolidul său de lux a fost avariat în urma impactului cu celălalt autoturism și a ajuns la service pentru o rundă de reparații serioase.

ADVERTISEMENT