News

Accident groaznic în Tulcea. O fată de 17 ani și un băiat de 15 ani au murit pe loc

Doi tineri au murit și un altul e în comă la spital după un accident grav de circulație produs lângă Tulcea, pe fondul vitezei mari.
26.01.2023 | 22:22
Accident groaznic in Tulcea O fata de 17 ani si un baiat de 15 ani au murit pe loc
Mașină implicată în accident. Foto: ISU Tulcea
ADVERTISEMENT

Potrivit martorilor, conducătorul în vârstă de 21 de ani, care a ajuns în comă la spital, era cel care a produs accidentul. În această mașină se aflau și victimele care au decedat.

Accident cumplit în Tulcea, cu doi morți

Conform ISU ”Delta” Tulcea, accidentul s-a produs în jurul orei 16:00 pe drumul european E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag.

ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri ai Stației de Pompieri Babadag, precum și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

”Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două dintre victime (o persoană de sex masculin și o persoană de sex feminin) prezentau leziuni incompatibile cu viața.

ADVERTISEMENT

A treia victimă (sex masculin), a fost preluată de un echipaj a Serviciului de Ambulanță Județean care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Victimele aveau 17 ani, fata decedată, 15 ani, băiatul decedat, iar conducătorul auto aflat în comă, este în vârstă de 21 de ani. La fața locului, s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu”, a mai transmis ISU Tulcea.

ADVERTISEMENT

Potrivit DobrogeaNews, șoferul aflat în comă a murit și el. Accidentul violent a rupt mașina în două, însă e neclar în ce condiții s-a produs acesta. Cel mai probabil șoferul a circulat cu mare viteză și a scăpat controlul autoturismului BMW, care s-a rostogolit și s-a rupt în două pe câmp.

În urmă cu o săptămână o femeie murea tot în Tulcea, la ieșire din oraș. Șoferița în vârstă de 52 de ani a pierdut controlul mașinii și s-a ciocnit cu o altă mașină. Femeia a rămas încarcerată și autoturism, la fața locului fiind trimise mai multe autospeciale de descarcerare și stingere.

ADVERTISEMENT

Cu toate că pompierii au scos femeia dintre fiare, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Paradoxal, în cealaltă mașină implicată în accident erau două persoane care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT