News

Accident groaznic între Lugoj și Făget. Un șofer și un motociclist și-au pierdut viața

Un motociclist și un șofer au murit vineri după-amiaza, în urma accidentului violent în care au fost implicați pe DN 68 A, între Lugoj și Făget, la km 9.
20.05.2022 | 21:01
Accident groaznic intre Lugoj si Faget Un sofer si un motociclist siau pierdut viata
Șoferul și motociclistul și-au pierdut viața din cauza impactului violent. Foto: pxhere.com
ADVERTISEMENT

Scenele groaznice au fost înregistrate chiar în fața hanului Ana Lugojana, pe DN 68 A, la km 9. Ne referim la artera rutieră care leagă municipiul Lugoj de Făget și Deva.

Accident provocat de un șofer de 71 de ani

Conform ultimelor informații din presa locală, pentru acest accident este vinovat un șofer în vârstă de 71 de ani. Acesta dorea să întoarcă pe drumul național și nu s-a asigurat în momentul acestei manevre.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, motociclistil nu a mai avut cât să reacționeze și a intrat în plin în autoturismul care i-a apărut brusc în față. La puțin timp după efectuarea apelului la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii de la ISU Banat.

Alături de ei au venit echipajele medicale și polițiștii de la Brigada Rutieră. În timpul intervenției specifice unui astfel de accident,  circulația a fost oprită temporar în zona hanului Ana Lugojana.

ADVERTISEMENT

Un bărbat de 71 de ani, aflat la volanul unui autoturism a pătruns pe DN 68 A, ieșind din parcarea unei societăți comerciale pentru a efectua o întoarcere, a intrat în coliziune cu o motocicletă, care circula dinspre Lugoj. Din nefericire, atât conducătorul motocicletei cât și conducătorul auto au decedat”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș într-un comunicat de presă.

Un alt motociclist a fost aproape de tragedie

Mai departe, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Altfel, amintim că în urmă cu 6 zile, un alt motociclist a fost foarte aproape să își piardă viața într-un accident din Lugoj.

ADVERTISEMENT

El a sărit de pe motocicletă când a văzut o mașină la câteva zeci de metri în fața lui. Motociclistul a crezut că șoferul nu îi va acorda prioritate și a decis să plonjeze pe asfalt.

Conducătorul auto a rămas pe loc, astfel că saltul moticlistului a fost inutil. În urma căzăturii, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

ADVERTISEMENT

 

Tags: