News

Accident groaznic pe Valea Oltului. O ambulanță s-a ciocnit violent de o camionetă care venea de pe contrasens

06.07.2020 | 20:24
Accident groaznic pe Valea Oltului O ambulanta sa ciocnit violent de o camioneta care venea de pe contrasens
ADVERTISEMENT

O ambulanță a fost implicată într-un accident extrem de grav pe Valea Oltului, după ce s-a ciocnit cu un camion în timp ce depășrea un TIR.

În total există șase victime, dintre care două sunt încarcerate, însă nu se cunosc mai multe detalii despre starea în care se află acestea.

ADVERTISEMENT

Ambulanța a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului, în zona localității vâlcene Cornetu.

Ambulanță implicată într-un accident grav de circulație pe Valea Oltului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis luni, 6 iulie, că o ambulanță, un TIR și o camionetă au fost implicate într-un accident în zona localității Cornetu, județul Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Potrivit ISU Vâlcea au fost semnalate șase victime, dintre care două încarcerate. „Pompierii militari intervin cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Traficul rutier este întrerupt pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu la kilometrul 216, în zona localității Cornetu.Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul, potrivit stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Potrivit oradesibiu.ro, ambulanța a depășit TIR-ul și s-a lovit frontal de un alt camion care venea de pe contrasens. Ambulanța ar fi respectat toate regulile și avea semnalele speciale de avertizare, luminoase și sonore, în funcțiune.

Potrivit polițiștilor, din primele cercetări a rezultat faptul că, ambulanța care se deplasa pe sensul de mers Vâlcea -Sibiu, cu mijloacele speciale de avertizare luminoase și sonore în funcțiune, a depășit un autotren și s-a lovit frontal cu o autoutilitară ce se deplasa din sensul opus de mers. În urma evenimentului rutier au rezultat cinci victime”, a precizat sursa citată.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare.

Tags: