Sporturi

Accident horror în MotoGP. Una dintre motociclete a fost cuprinsă de flăcări

25.08.2019 | 19:16
Accident horror in MotoGP Una dintre motociclete a fost cuprinsa de flacari

Duminică a avut loc un accident horror în MotoGP. Doi dintre participanți, Andrea Dovizioso și Fabio Quartararo, s-au lovit la doar câteva secunde după startul evenimentului de la Silverstone, iar motocicleta lui Quartaro a fost cuprinsă de flăcări la marginea pistei.

Accident horor la Silverstone

Un eveniment îngrozitor a avut loc duminică la Silverstone, în MotoGP. La doar câteva secunde de la start, Andrea Dovizioso și Fabio Quartararo s-au ciocnit puternic, motocicleta lui Quartaro a fost cuprinsă de flăcări la marginea pistei, iar Dovizioso s-a rostogolit de 11 ori pe asfalt până să reușească să oprească rezultatul impactului.

Toate imaginile au fost imortalizate chiar de camera montată pe casca lui Andrea Doviziozo. După primele reacții din Marea Britanie, niciunul dintre cei doi italieni nu a fost considerat vinovat, totul fiind catalogat drept “un accident specific acestor curse

Până în aceste momente, nu se cunosc detalii exacte legate de accidentările celor doi sportivi. După teribilile incidente, spaniolul Alex Rins a câștigat cursa, în ciuda performanței înregistrată de campionul mondial Marc Marquez, care a stabilit o nou record la Silverstone pentru viteza cu care a terminat o tură de pistă.