News

Accident horror în Suceava! Un mort și patru răniți după ce două mașini s-au ciocnit

26.09.2020 | 11:34
Accident horror în Suceava! Un mort și patru răniți după ce două mașini s-au ciocnit
Accidentul s-a petrecut în localitate Milișăuți. Sursa foto ISU Suceava
ADVERTISEMENT

Accident horror în județul Suceava petrecut la primă oră a zilei. În urma evenimentului rutier, o persoană și-a pierdut viața în timp ce alte patru au ajuns la spital.

Totul s-a întâmplat după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit în localitatea Milișăuți. Conform primelor informații, victima este un bărbat în vârstă de 68 de ani.

ADVERTISEMENT

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că traficul se desfășoară pe un singur sens, alternativ, pe DN2H Rădăuți – Românești.

Accident grav în județul Suceava!

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție.

ADVERTISEMENT

Localnicii au fost cei care au alertat Poliția. Aceștia au ieșit într-un suflet din case după ce au auzit un zgomot asurzitor.

Impactul dintre cele două mașini a fost unul devastator. Echipajele medicale au luptat minute bune să stabilizeze situația celor 4 răniți.

Aceștia au fost trimiși la cea mai apropiată unitate medicală pentru îngrijiri suplimentare și de specialitate. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare pentru unul dintre ei nu s-a mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că până la ora 15:00, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța, se vor executa lucrări de frezare și asfaltare a părții carosabile, la kilometrul 164, pe raza localității Cernavodă, județul Constanța,  motiv pentru care vor fi restricționate, pe rând, toate benzile.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să sporească atenția și să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri