Sport

Accident horror la Monza la o săptămână după decesul lui Anthoine Hubert! Alex Peroni s-a învârtit de trei ori cu mașina în aer. VIDEO

07.09.2019 | 13:57
Accident horror la Monza la o saptamana dupa decesul lui Anthoine Hubert Alex Peroni sa invartit de trei ori cu masina in aer VIDEO

La doar o săptămână după decesul lui Anthoine Hubert, sporturile cu motor au fost aproape de o nouă tragedie. De această dată, la Monza, acolo unde va avea loc duminică Marele Premiu al Formulei 1. În dimineața zilei de sâmbătă, în cursa de Formula 3, Alex Peroni a decolat cu monopostul său în virajul Parabolica și a avut mare noroc că a putut pleca pe piciorele sale. 

Accident horror la Monza la o săptămână după decesul lui Anthoine Hubert! Alex Peroni a scăpat printr-un miracol

Monopostul lui Alexander Peroni a ieșit de pe trasa ideală și a dat peste un limitator de viteză care a făcut ca monopostul să decoleze la propriu și să se învârtă de trei ori în aer înainte să cadă pe gardul de protecție al circuitului.

VEZI VIDEO: 

 

 

Oamenii se așteptau la ceea era mai rău, însă Alex Peroni a plecat pe picioarele lui de la locul accidentului. Lumea sporturilor cu motor trăiește încă șocul pierderii lui Anthoine Hubert, care a decedat la Spa Francorchamps.

Accident horror la Monza la o săptămână după decesul lui Anthoine Hubert! Alex Peroni s-a învârtit de trei ori cu mașina în aer. Ce s-a întâmplat cu pilotul. VIDEO
Accident horror la Monza la o săptămână după decesul lui Anthoine Hubert! Alex Peroni s-a învârtit de trei ori cu mașina în aer. Ce s-a întâmplat cu pilotul. VIDEO FOTO: Alex Peroni răsuflă ușurat după accident

Monopostul lui Hubert a ieșit de pe circuit la capătul virajului Radillon, s-a izbit de bara de protecție și a ricoșat pe circuit. Monopostul lui Hubert a fost lovit în plin de cel al lui Juan Manuel Correa, cel care venea în viteză maximă.

Impactul i-a fost fatal lui Hubert, în timp ce Juan Manuel Correa este în continuare în stare gravă într-un spital din Marea Britanie. Pilotului american i s-a agravat starea, fiind în acest moment în stare critică.

Marele Premiu de Formula 1 de la Monza va avea loc duminică, de la ora 16:10. Charles LeClerc a fost cel mai rapid pilot în primele două sesiuni de antrenament, însă piloții Mercedes au avut un ritm mult mai bun decât s-au așteptat. Calificările au loc sâmbătă de la ora 16:00.