News

Sfârșit tragic pentru o tânără de 30 de ani. Mașina acesteia s-a izbit de un copac și a luat foc

O tânără de 30 de ani a avut o moarte cumplită, joi seara, pe o șosea din județul Ialomița. Mașina acesteia a luat foc și a ars în totalitate după ce s-a izbit de un copac.
02.12.2021 | 23:54
Sfarsit tragic pentru o tanara de 30 de ani Masina acesteia sa izbit de un copac si a luat foc
Tânără de 30 de ani, sfârșit cumplit într-un grav accident din Ialomița. Mașina sa a luat foc. Sursa foto: colaj Fanatik / incomod-media.ro
ADVERTISEMENT

Sfârșit cumplit pentru o șoferiță de 30 de ani. Femeia a rămas prinsă în mașina pe care o conducea, după ce a provocat un accident rutier.

În urma impactului, vehiculul a fost cuprins de flăcări, iar tânără nu a mai putut să se evacueze din autoturism.

ADVERTISEMENT

Tânără de 30 de ani, sfârșit cumplit într-un grav accident din Ialomița. Mașina sa a luat foc

Din informațiile furnizate de presa locală, mașina victimei ar fi părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului, iar în urma coliziunii mașina a fost cuprinsă de flăcări.

Tragedia a fost consemnată în jurul orei 21:30, pe DN 2A, la intrare în localitatea Andrășești.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost solicitați să intervină pompierii militari din cadrul Detașamentului Slobozia.

Echipajele de intervenție s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare și un SMURD, în scurt timp, la fața locului, sosind și două ambulanțe ale SAJ-Ialomița.

ADVERTISEMENT

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul.

Sfârșit tragic pentru o tânără de 30 de ani. Mașina acesteia s-a izbit de un copac și a luat foc. Sursa foto: IPJ Ialomița

Din păcate, conducătorul mașinii, o persoană de sex feminin, de aproximativ 30 ani a fost găsită carbonizată, scrie Obiectiv.net.

”În această seară, în jurul orei 21,30, pe DN 2 A la intrare în localitatea Andrăşeşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

ADVERTISEMENT

Din verificările efectuate a reieşit că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism care ar fi părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului, în urma coliziunii maşina fiind cuprinsă de flăcări”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Ialomiţa.

Anchetă deschisă de Poliția din Ialomița

În urma evenimentului de joi seara, Poliţia Ialomița a deschis o anchetă şi efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT