News

Cine sunt persoanele din autoutilitară care au murit în accidentul din județul Iași? Șoferul era căsătorit și avea doi copii

În urma teribilului accident petrecut în dimineața zilei de marți, 1 februarie, în județul Iași, șapte oameni au murit. Șase dintre victime se aflau în autoutilitara lovită de camion
01.02.2022 | 14:43
Cine sunt persoanele din autoutilitara care au murit in accidentul din judetul Iasi Soferul era casatorit si avea doi copii
Scandal uriaș între șoferii de TIR și ISCTR, după accidentul cu 7 morţi de la Iaşi. Sursă foto: Inquam / Liviu Chirică
ADVERTISEMENT

Noi detalii cu privire la accidentul mortal petrecut în dimineața zilei de marți, 1 februarie, pe DN28, au ieșit la iveală. Cei șase bărbați aflați în autoutilitara lovită puternic de un camion lucrau în construcții și mergeau la muncă în Iași.

Cine sunt persoanele din autoutilitară care au murit în accidentul din județul Iași

Accidentul mortal petrecut marți, 1 februarie, a curmat viața a șapte oameni.

Șase dintre aceștia se aflau în autoutilitara lovită puternic de un camion. Bărbații lucrau în construcții și mergeau la muncă în Iași, în momentul impactului.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, victimele locuiau în două sate din comuna Balș, lângă Târgu Frumos.

Bărbații au lăsat în urmă familii îndurerate, care sunt acum în stare de șoc, deoarece nu își vor mai vedea soțul, tatăl, fiul sau fratele niciodată.

Șoferul autoutilitarei se numea Constantin Pralea și avea doi copii, care au rămas acum orfani de tată.

ADVERTISEMENT

Deși acesta mergea regulamentar, viața lui a fost curmată brusc. Șoferul a murit alături de cei cu care muncea.

Ce spune primarul comunei Balș despre tragedie

Constantin Golduț, primarul comunei unde locuiau bărbații decedați în accidentul mortal din dimineața zilei de marți, a transmis un mesaj de condoleanțe.

ADVERTISEMENT

“Tragedia de astăzi, va lăsa o rană greu de vindecat în comunitatea noastră! Dumnezeu să vă ierte, oameni dragi!

Putem împreună aduce un dram de consolare familiilor…să o facem!”, este mesajul postat de primar pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Sute de reacții, comentarii și distribuiri, cu mesaje de condoleanțe, au fost lăsate pe rețelele sociale atât de persoanele care îi cunoșteau pe bărbații decedați, cât și de cei care au empatizat cu suferința familiilor rămase în urmă.

“Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-i ierte!”, precum și “Dumnezeu să-i primească în Împărăția Sa! Condoleanțe familiilor îndurerate!” sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe trimise familiei.

Alții care au fost mai apropiați de cei decedați, au propus chiar să fie instituită o zi de doliu, pentru a cinsti memoria acestora.

“Atât de dureros! Dacă ale noastre cuvinte ar mângâia durerea familiilor, aș fi în stare să stau lângă ei atât timp cât e nevoie, însă…Au murit oameni deosebiți, harnici și gospodari fără a fi vinovați.

În semn de prețuire pentru ceea ce au reprezentat pentru comunitate ar trebui instituită măcar o zi de doliu în Boureni. Dumnezeu să îi odihnească!”, a scris o femeie pe Facebook.

ADVERTISEMENT