News

Accident în Capitală: coliziune între un autobuz și un autoturism. Un copil și un adult au ajuns la spital

Un accident s-a produs vineri sub podul Basarab din Capitală. Un copil și un adult au ajuns la spital, după o coliziune între un autobuz și un autoturism.
25.06.2021 | 10:43
Accident in Capitala coliziune intre un autobuz si un autoturism Un copil si un adult au ajuns la spital
ADVERTISEMENT

Un accident în care au fost implicate un autobuz și un autoturism a avut loc vineri dimineața în București. Două persoane, dintre care un copil, au fost rănite şi au fost transportate la spital.

Accident între un autobuz și un autoturism sub podul Basarab din Capitală. Un copil și un adult au ajuns la spital

Evenimentul rutier s-a produs sub Podul Basarab. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe. Două persoane au fost rănite şi au fost duse la spital.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un adult din autobuz şi un copil care era în autoturism, anunță Digi24. Traficul rutier din zonă a fost restricţionat pe Splaiul Independenţei, dinspre Podul Grozăveşti spre Podul Cotroceni.

În continuare, poliţiştii prezenţi la locul accidentului cercetează cauza producerii coliziunii.

ADVERTISEMENT

O mașină din Sectorul 6 a luat foc în mers

Tot vineri, dar în Sectorul 6, au fost momente de panică joi pentru locuitorii unui cartier din Sectorul 6 al Capitalei. Aici, o mașină a luat foc în mers.

Incidentul a avut loc pe strada Cărăbușului din cartierul Militari. Mașina, un BMW Seria 5, a luat foc în mers, dar șoferul și pasagerul au reușit să iasă la timp și au apelat numărul de urgență.

ADVERTISEMENT

În imaginile publicate în mediul online se poate observa cum mai multe persoane privesc fără reacție flăcările și fumul. Un locatar care uda grădina blocului a îndreptat jetul de apă spre mașina incendiată, încercând să salveze ce mai rămăsese din autoturism.

Martorii povestesc că au văzut ieșind fum de sub capotă, după câteva momente a urmat o explozie, iar apoi mașina s-a aprins în totalitate.

ADVERTISEMENT

În momentul sosirii pompierilor, autoturismul ardea ca o torță. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, însă vehiculul a ars în totalitate.

Focul s-a declanșat în compartimentul motor, spun pompierii. Aceștia au intervenit cu două autospeciale de stingere. Din fericire nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar şoferul și pasagerul au părăsit autoturismul la timp.

ADVERTISEMENT
Tags: