Accident în Capitală. O femeie a căzut cu mașina într-o groapă RADET. Foto

Adrian Baciu   
în HotNews
26/01/2021, 22:32
Accident în Capitală. O femeie a căzut cu mașina într-o groapă RADET. Foto
Accident în Capitală. O femeie a căzut cu mașina într-o groapă RADET. Sursa foto: colaj Fanatik

Accident în București. O femeie a fost la un pas de tragedie marți seară în Capitală, după ce mașina pe care o conducea a ajuns într-o groapă a celor de la RADET.

Din primele informații, evenimentul rutier s-a semnalat între Strada Ghica și Strada Azuga. Un autovehicul a căzut într-o groapă, rezultată în urma lucrărilor derulate de Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET), conform G4Media.

Lucrările care se derulează în această zonă sunt semnalizate cu panouri însă din cauza aburului groapa nu este vizibilă șoferilor, iar o neatenție, cum a fost cea de marți, îi poate costa.

Accident în Capitală: o femeie a căzut cu mașina într-o groapă RADET

Sperietură groaznică trasă de o șoferiță din București. Mașina pe care o conducea marți seara pe străzile Capitalei a ajuns într-o groapă RADET.

În ciuda faptului că groapa în care a căzut cu mașina pe care o conducea era semnalizată, ea nu a văzut-o din cauza aburilor foarte denși, potrivit informațiilor disponibile până la această oră.

Din fericire, femeia aflată la volan nu a fost rănită, iar testarea a arătat că nu a consumat alcool.

Care e situația pe strada Ghica

Potrivit sursei citate, un locuitor din Capitală a semnalat zilele trecute situația de pe strada Ghica.

”Zilele trecute am întrebat ce putem face cu lucrările/săpăturile făcute de RADET de pe Doamna Ghica, chiar în dreptul trecerii de pietoni de la RPG, din cauza aburului dens, care iese din aceste gropi viața cetățenilor este pusă în pericol.

Chiar în această seara o domnișoară a plonjat cu mașina în această uriașa groapă. Menționez că nu există presemnalizare și nici lumini intermitente.  Noi, cetățenii, suntem activi și prezenți, semnalăm aceste probleme, ideea este ca nu sunt rezolvat”, spune cetățeanul.

Închide ×