News

Accident în Capitală. Un tramvai a ieșit de pe șine și a intrat pe carosabil. Trafic blocat spre Piața Obor

Un accident a avut loc, marți după-amiază, în Capitală. Un tramvai a deraiat și a intrat pe carosabil, în intersecția dintre Șoseaua Colentina și Strada Turmelor.
17.05.2022 | 15:38
Accident in Capitala Un tramvai a iesit de pe sine si a intrat pe carosabil Trafic blocat spre Piata Obor
Un tramvai a deraiat în Capitală. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Un tramvai a ieșit de pe șine și a intrat pe carosabil, în intersecția dintre Șoșeaua Coletina și Strada Turmelor, blocând asfel drumul spre Piața Obor. La fața locului au sosit oamenii legii.

Circulație blocată spre piața Obor. Un tramvai a deraiat și a ajuns pe carosabil

Nu se cunosc detalii despre cum tramvaiul a deraiat, potrivit Antena 3.  În imaginea de mai sus, transmisă de InfoTrafic, se poate vedea o coadă de mașini formată în urma accidentului.

ADVERTISEMENT

Autoritățile sosite la fața locului efectuează cercetări și urmează a oferi detalii despre eveniment. De altfel, luna trecută s-a mai produs unul similar, dar în care erau implicate două tramvaie. Atunci, un vatman a efectuat o manevră greșită și s-a ciocnit cu un altul.

Probleme cu semnalizarea CFR în zona de Nord a Capitalei. Circulația a fost perturbată

Între timp, tot marți, în zona de Nord a Bucureștiului, circulația a fost perturbată de avarii la sistemele de semnalizare ale CFR, între Băneasa şi Pasărea, dar și la bariera din  Petricani.

ADVERTISEMENT

Mai multe echipe de specialiști au intervenit pentru a verifica instalațiile CFR 800.

”La momentul actual, echipele de intervenţie verifică pe teren toate instalaţiile si înlocuiesc anumite componente arse.

Se intervine pentru verificarea instalaţiilor pe întreaga distanţă Băneasa Pantelimon- Pasărea.

ADVERTISEMENT

Sperăm ca în scurt timp să remedieze deranjamentul, iar sistemul de dirijare a circulaţiei, inclusiv instalaţiile de la bariera din zona Petricani să funcţioneze în condiţii normale”, a comunicat CFR, într-un comunicat de presă.

Reprezentanții CFR Infrastructură spun că sistemul de semnalizare de la bariera Andronache a fost deja rezolvat, iar acum funcționează fără nicio problemă.

ADVERTISEMENT

”Menţionăm ca circulaţia trenurilor se realizează în condiţii speciale, la cale liberă, personalul de specialitate fiind pe teren pentru coordonarea traficului feroviar.

Regretăm situaţia, adresăm scuzele necesare tuturor participanţilor la traficul rutier, cu menţiunea că echipele aflate pe teren depun eforturi pentru restabilirea, în scurt timp, a sistemului de semnalizare de la bariera Petricani, km 11+046”, a comunicat și purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan.

ADVERTISEMENT