News

Accident în Gorj. Un tânăr de 27 de ani a murit după ce a pierdut controlul motocicletei 

01.07.2020 | 15:14
Accident in Gorj Un tanar de 27 de ani a murit dupa ce a pierdut controlul motocicletei
ADVERTISEMENT

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 27 de ani din județul Gorj, care a murit după un grav accident de motocicletă.

În noaptea de marți spre miercuri, acesta a pierdut controlul motocicletei sale și acest lucru i-a fost fatal.

ADVERTISEMENT

Tragedia din Oltenia s-a produs în seara în care Mădălin, victima, revenea acasă de la iubita sa, undeva în localitatea Stănești.

Un tânăr de 27 de ani a murit după ce a pierdut controlul motocicletei într-o curbă

Din informațiile oferite de Poliția Târgu Jiu, accidentul mortal ar fi survenit pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă extrem de periculoasă.

ADVERTISEMENT

Victima a pierdut controlul vehiculului său, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat, fiind proiectat într-un gard și în niște copaci de pe margine, scrie site-ul Jienii.ro.

”În noaptea de 30 iulie/1 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de despre faptul că pe raza satului Stănești a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.

ADVERTISEMENT

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un tânăr de 27 de ani, din comuna Stănești, în timp ce conducea o motocicletă, pe DC 143 Stănești, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat pe partea stângă în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un gard și mai mulți copaci, anunță IPJ Gorj.

Mădălin a decedat în drum spre spital

Imediat după producerea accidentului, la fața locului s-a deplasat o ambulanță, iar Mădălin a fost resuscitat timp de 45 de minute, însă din păcate medicii au fost nevoiți să declare decesul pe drumul către unitatea medicală.

ADVERTISEMENT

Persoana vătămată a fost preluată de ambulanță și transportată la spitalul din Târgu Jiu, iar din cauza rănilor suferite, a decedat în drum spre unitatea medicală”, a transmis IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT