News

Accident în Ialomița! Patru mașini implicate, doi copii răniți

Un nou accident s-a petrecut pe șoselele României, de data aceasta în județul Ialomița!
25.07.2021 | 17:03
Accident in Ialomita Patru masini implicate doi copii raniti
ADVERTISEMENT

Doi copii au fost răniţi într-un accident produs pe DN 2 în apropierea localităţii Cotorca, din judeţul Ialomiţa. A fost un incident rutier cu nu mai puțin de 4 autovehicule implicate.

Printre acestea s-au aflat două TIR uri, dar şi un microbuz. Oamenii au ieșit cu sufletul la gură la porți după ce au auzit un zgomot asurzitor.

ADVERTISEMENT

Accident în județul Ialomița!

Conform IPJ Ialomiţa, din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că în evenimentul rutier au fost implicate 4cele trei mașini de transport marfă și pasageri, dar şi un autoturism.

În urma impactului 2 minori, de 6 şi 9 ani, pasageri în autoturism au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

De remarcat că cei patru conducători auto au fost testaţi imediat cu aparatul Drager. Rezultatul a indicat valori negative în toate cazurile.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În zona traficul se desfăşoară alternativ, pe un sens.

ADVERTISEMENT

Din nefericire nu a fost singurul eveniment rutier petrecut în acest rutier în România. În Bacău autoritățile au declanșat Planul Roșu

Șapte persoane și-au pierdut viața, două dintre ele fiind copii. Discutăm despre un bebeluș de numai trei luni de zile și un minor în vârstă de 7 ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în Bihor, două persoane, printre care şi un copil, au murit într-un alt accident rutier. Alte cinci personea au fost rănite, în eveniment fiind implicate două autoturisme.

“Din cele şapte victime, din nefericire două au decedat, una dintre acestea fiind minor, în cazul căruia au fost efectuate manevre de resuscitare însă fără rezultat.

Altă victimă a rămas încarcerată impunându-se intervenţia pompierilor militari pentru evacuarea acesteia din autoturismul avariat. Aceasta se află în cod roşu medical, prezentând răni grave, alte două victime se află în cod galben medical cu diferite traumatisme şi alte două persoane au suferit răni uşoare”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT
Tags: