News

Accident în Iași. Un tramvai a lovit 6 mașini. O victimă a fost descarcerată și transportată la spital

16.03.2021 | 15:21
Accident in Iasi Un tramvai a lovit 6 masini O victima a fost descarcerata si transportata la spital
ADVERTISEMENT

Un accident soldat cu o victimă s-a produs marți după amiază în municipiul Iași, acolo unde un tramvai a intrat în coliziune cu nu mai puțin de 6 mașini aflate pe o stradă intens circulată.

Din primele informații, în urma impactului produs în zona fostului Hotel Europa, strada Anastasie Panu, o femeie a rămas încarcerată într-o mașină și a necesitat ajutor medical.

ADVERTISEMENT

După ce a fost scoasă dintre fiarele mașinii, victima a fost preluată către Serviciul de Ambulanță Județean și transportată la spital. Starea femeii era stabilă și cooperantă în primul moment de după impact.

Accident în Iași. Un tramvai a lovit 6 mașini. O femeie, încarcerată în urma coliziunii

O stradă principală din Iași a fost scena unui accident care se putea solda cu o tragedie. Un tramvai a lovit mai multe autoturisme aflate în trafic. În urma impactului o femeie a rămas blocată într-una dintre mașini.

ADVERTISEMENT

Din informațiile furnizate de cei din Poliție, se pare că mijlocul de transport în comun a rămas fără frâne și nu a putut evita contactul cu autoturismele care așteptau să treacă de semafor.

Imediat, la fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj medical și polițiștii rutieri. Cei de pe Ambulanță au preluat-o pe femeia inițial încarcerată și au transportat-o la spital.

ADVERTISEMENT

Reacția oficială a autorităților din Poliție

În acest caz, Compania de Transport Public Iaşi a anunțat că va face o anchetă pentru a stabili cauza accidentului. Pe de altă parte, cei de la Poliție anunță că efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

”Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre un eveniment care a avut loc pe raza municipiul Iaşi. Este vorba despre o coliziune între un tramvai şi mai multe autovehicule.

ADVERTISEMENT

A rezultat o singură victimă, este vorba despre conducătoare unei auto care a fost transportată la spital. Toţi conducătorii auto care au fost implicaţi în eveniment au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, potrivit BZI.

ADVERTISEMENT
Tags: