News
notix pixel id

Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Cinci mașini, implicate în impact. Traficul este blocat spre mare

08.08.2020 | 10:21
Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Cinci mașini, implicate în impact. Traficul este blocat spre mare
Accident tragic în Vaslui. Sursa foto: dcnews.ro
ADVERTISEMENT

Un accident în lanț a avut loc în această dimineață pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre litoral. Cinci mașini au fost implicate în impact, circulația fiind blocată ore bune formându-se o coloană de kilometri în zona localității Fetești.

Primele informații arată că nu a fost rănită nicio persoană în urma coliziunii, incidentul soldându-se numai cu pagube materiale. Oamenii legii sosiți la fața locului au declarat că două dintre mașinile implicate în accident sunt staționate pe banda de urgență.

În clipa de față, polițiștii de la rutieră încearcă să fluidizeze traficul, circulația fiind îngreunată de ceva timp pe sensul de mers spre litoralul românesc. Așa se face că s-a format o coadă uriașă de mașini care se întinde pe mai bine de 3 kilometri.

ADVERTISEMENT

Accident în lanț în drumul spre mare. Traficul este blocat de ore bune

„Centrul Infotrafic informează pe sensul către litoral al autostrăzii A2 BucureștiConstanța, la kilometrul 139, în apropierea localității Fetești, județul Ialomița, s-a produs o tamponare între 5 autoturisme.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Două dintre autoturismele implicate sunt staționate pe banda de urgență”, a transmis Centrul Infotrafic, sâmbătă, 8 august.

ADVERTISEMENT

Polițiștii sosiți la locul accidentului în lanț au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii acestui incident, dar și cine se face vinovat. Din fericire, nu este vorba de nicio victimă, ci doar pagube de ordin material.

De asemenea, oamenii legii sfătuiesc șoferii să conducă cu prudență sporită, să păstreze distanța regulamentară între vehicule și să se asigure la schimbarea direcției de deplasare pentru a preveni accidentele rutiere pe drumurile publice.

ADVERTISEMENT

Din păcate, accidentele sunt frecvente la noi în țară nu doar din cauza vitezei sau neadaptarea la condițiile meteo nefavorabile, ci și din cauza infrastructurii proaste.

Și nu sunt puține drumurile în care șoferii întâmpină gropi, denivelări, porțiuni peticite aiurea sau chiar lipsa semnelor de circulație.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri