News

Accident în Mureș, între un microbuz și o mașină. 11 persoane au fost rănite și transportate la spital

Un microbuz care transporta persoane a fost implicat într-un accident rutier în Mureș, 11 oameni fiind răniți și transportați la spital, potrivit anunțului oficial.
04.08.2022 | 21:31
Accident in Mures intre un microbuz si o masina 11 persoane au fost ranite si transportate la spital
Accident grav în Mureș, 11 persoane au fost rănite. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Conform ISU Mureș, toate persoanele au avut nevoie de îngrijirea medicilor. ”În urma evaluării medicale a celorlalte victime, la faţa locului, s-a stabilit faptul că în urma impactului au rezultat în total 11 victime, dintre care – 9 adulţi cod galben, 1 minor în vârstă de aproximativ 12 ani cod galben şi încă un adult cod verde”, a transmis ISU Mureş.

Accident grav de circulație în Mureș

Conform News.ro, accidentul s-a produs în localitatea Bălăușeri. ”Accident rutier produs în localitatea Bălăuşeri, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane. Nu sunt victime încarcerate”, explica ISU Mureş.

ADVERTISEMENT

La locul faptei au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. La fața locului au mai ajuns trei ambulanțe SMURD, precum și una a Serviciului Județean de Ambulanță, o autospecială de transport victime multiple cu personal din cadrul UPU Târgu Mureş, o autospecială de primă intervenţie şi comandă (APIC) și un echipaj de descarcerare alături de două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ 45 de minute, până când salvatorii și-au putut face treaba. ”Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir, pentru aproximativ 45 de minute”, era menționat pe Centrul Infotrafic.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproximativ jumătate de an, tot în județul Mureș, nu mai puțin de 21 de mașini se ciocneau din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în urma carambolului în care au fost implicate 21 de autoturisme, ce a avut loc pe DN 15 (E60)Târgu Mureș-Luduș, pe podul din localitatea Sânpaul, județul Mureș, o persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital.

ADVERTISEMENT

În acest moment, traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani, pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni, și pe sub podul din localitatea Sânpaul, pentru autoturismele care circulă pe sensul către Luduș”, era precizat pe centrul Infotrafic al Poliției Române în luna noiembrie 2021.

Un accident la fel de grav s-a produs în septembrie, când două persoane au murit și trei au fost rănite grav. „S-a reuşit descarcerarea ambelor victime încarcerate.

ADVERTISEMENT

În total sunt cinci victime, dintre care două cod negru (de sex masculin), două cod roşu (un minor şi una de sex feminin) şi un cod galben (de sex masculin),” transmitea ISU Mureș.

ADVERTISEMENT