News

Accident în Pasajul Unirii. Șoferul a fugit de la fața locului: ”Goana nu-l va ajuta, a fost filmat”

Un nou accident s-a produs în Pasajul Unirii, iar șoferul a considerat că cel mai bun lucru pe care poate să-l facă e să fugă de la fața locului.
07.12.2022 | 07:09
Accident in Pasajul Unirii Soferul a fugit de la fata locului Goana nul va ajuta a fost filmat
Accident Pasajul Unirii, șoferul a fugit. Foto: FB
ADVERTISEMENT

Din păcate pentru acesta, întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere din pasaj și publicată pe internet inclusiv de primarul Daniel Băluță.

Accident în Pasajul Unirii, filmat de camerele de supraveghere

”Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliția Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate”, a transmis primarul Sectorului 4, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

”În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii. Din fericire, n-au fost înregistrate victime, însă șoferul vinovat a fugit de la fața locului.

Nu vom accepta nicio abatere, nu vom trece cu vederea nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiții al comunității Sectorului 4, indiferent de valoarea acestuia sau de modul în care este produsă”, a completat Daniel Băluță pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Pasajul Unirii a devenit faimos în România după incendiul auto din octombrie, când o mașină a ars ca o torță în interiorul acestui pasaj.

Atunci a fost nevoie ca zeci de șoferi să părăsească pasajul, însă ventilatoarele au funcționat corect și au evacuat fumul din pasaj în două minute și 20 de secunde.

ADVERTISEMENT

”Incendiul nu a afectat și alte instalații sau echipamente ale pasajului. Autoturismul a ars integral. Nu a fost necesar să fie mesaj RO-Alert, atâta timp cât noi am evacuat 20 de persoane, iar restul s-au evacuat pe jos”, transmitea Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov.

La fața locului au ajuns atunci 8 autospeciale de stingere și cinci mașini SMURD. În autoturismul care a ars atunci se aflau doi adulți și un copil, însă nimeni nu a fost rănit.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, modul în care șoferii treceau pasiv pe lângă mașina în flăcări a atras multe critici pentru lipsa lor de reacție, inclusiv de la pilotul de raliu Titi Aur. ”Dacă din acei șoferi care treceau se opreau măcar trei-patru și foloseau extinctoarele, acest incident era unul minor. Era îndeajuns ca acei șoferi care trec și nu sunt așa speriați, implicați emoțional, să stingă incendiul cu ajutorul extinctoarelor”, a explicat Titi Aur.

ADVERTISEMENT
Tags: