News

Accident în Sectorul 3 din București, în ziua de Sfânta Maria Mică. O femeie a murit UPDATE

08.09.2019 | 13:00
Accident rutier în Sectorul 3 din București

Accident în Sectorul 3 din București, chiar în ziua de Sfântă Marie Mică! Incidentul rutier s-a petrecut la intersecția străzii Fizicienilor cu bulevardul Camil Ressu. Cele mai recente informații arată că o femeie a murit.

Cum s-a produs accidentul din Sectorul 3

Se pare că un  autoturism condus de un bărbat de 39 de ani şi care se deplasa dinspre Bulevardul Theodor Pallady către Şoseaua Mihai Bravu  a intrat în coliziune cu o altăî mașină, condusă de o femeie de 52 de ani. Impactul a avut loc pe linia de tramvai din zonă. Echipajele de urgență au intervenit rapid.

Medicii ajunși la fața locului au încercat să o resusciteze pe femeia rănită grav, însă în final, nu au putut decât să constate decesul. De cealaltă parte, șoferul de 39 de ani și un alt pasager din autoturismul său au suferit răni grave și au fost duși la spital. În aceste momente, starea lor e stabilă.

Accident rutier în Sectorul 3 din București
Accident rutier în Sectorul 3 din București

Stire initiala – Accident rutier în Sectorul 3 din București

La fața locului au venit mai multe echipaje de poliție și ambulanțe. Salvatorii efectuează manevre de resuscitare asupra persoanei respective! Accidentul s-a produs duminică la intersecția străzilor Camil Ressu cu Strada Fizicienilor. Circulația tramvaielor este blocată în zonă. Se pare că un autoturism Dacia Logan a fost implicat în accidentul rutier. Autoturismul este blocat în acest moment pe șinele de tramvai.