News

Incident înfiorător în SUA. Sunt cel puțin șase morți și zece răniți în urma unei scurgeri de azot lichid

28.01.2021 | 22:15
Incident infiorator in SUA Sunt cel putin sase morti si zece raniti in urma unei scurgeri de azot lichid
ADVERTISEMENT

Cel puțin șase persoane au murit și alte zece s-au ales cu răni grave în urma unui accident produs joi, 28 ianuarie, în jurul orei locale 10:00 (15:00 GMT), la Prime Pak Foods, o fabrică agro-alimentară situată în comitatul Hall, la nord-est de orașul american Atlanta.

Potrivit autorităților, totul a pornit de la o scurgere de azot lichid a cărei cauză rămâne, pentru moment, învăluită în mister. Trei dintre victimele transportate de urgență la spital se află în stare critică.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au demarat o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Tragedie în SUA. Șase persoane au murit și alte 10 au fost rănite

Primele informaţii indicau „șase decese confirmate la faţa locului” și 10 muncitori care au ajuns de urgență la spital cu răni grave.

ADVERTISEMENT

Cauza scurgerii chimice, care nu a provocat o explozie, rămâne, deocamdată, necunoscută, a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, un responsabil al poliţiei din Gainesville, statul Georgia.

Elevii din şcolile situate în apropierea fabricii agro-alimentare în care s-a produs nefericitul incident au rămas în sălile de clasă.

ADVERTISEMENT

Șapte copii și doi adulți au murit într-un accident produs în California

Din păcate, acesta nu este singurul accident grav produs recent în Statele Unite ale Americii. Șapte copii și doi adulți au murit, chiar în primele zile ale anului, pe o șosea din California, la capătul coliziunii dintre două autoturisme.

Impactul a fost atât de puternic încât toate cele nouă victime au murit pe loc. În ceea ce privește identitatea fiecăreia dintre ele, aceasta a fost anunțată, conform procedurii, abia după ce li s-au transmis notificări tuturor rudelor.

ADVERTISEMENT

Nu avem martori, în afară de oamenii care au venit la locul accidentului. Căutăm ajutor dacă cineva știe ceva”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT