News

Accident înfiorător în Bistrița-Năsăud! O tânără a fost lovită în plin chiar pe trecerea de pietoni. Imagini cu puternic impact emoțional

02.07.2020 | 15:36
Accident infiorator in BistritaNasaud O tanara a fost lovita in plin chiar pe trecerea de pietoni Imagini cu puternic impact emotional
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs în cursul zilei de joi, 2 iulie, pe raza comunei Tiha Bârgăului, Bistrița-Năsăud, după ce o femeie de 35 de ani a fost lovită în plin, chiar pe trecerea de pietoni. În urma impactului puternic, victima s-a ales cu răni grave și a fost transportată de urgență la spital.

Potrivit unor surse medicale citate de gazetadebistrita.ro, o fetiță de 12 ani, pasageră a autoturismului, acuza dureri la nivelul membrelor superioare și a ajuns la rândul său pe mâna medicilor pentru investigații amănunțite.

ADVERTISEMENT

În imaginile surprinse de una dintre camerele de supraveghere din zonă se poate observa cum femeia intenționează să traverseze DN 17, se asigură, se oprește, iar apoi pornește în pas alert. În acel moment, o mașină condusă de o șoferiță în vârstă de 35 de ani o lovește în plin, provocându-i leziuni severe la nivelul bazinului.

O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni în Bistrița-Năsăud

Polițiștii Serviciului Rutier  au intervenit azi, 02 iulie a.c. în jurul  orelor 09.50, ca urmare a unui apel 112 cu privire la un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Conform primelor verificări, în loc Tiha Bârgăului, pe DN 17, o femeie în vârsta de 34 de ani angajată în traversarea regulamentară a străzii, a fost surprinsă și accidentată, pe fondul neacordării de prioritate,  de un autoturism condus de o femeie în vârsta   de 35 de ani din Tiha Bârgăului.

Din accident a rezultat rănirea gravă  a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița  precum și  rănirea ușoară a unui minor în vârstă de 12 ani, pasager în autoturism”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT

Șoferița s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs cumplitul accident rutier din această dimineață. Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului”, se mai arată în comunicatul transmis de IPJ Bistrița-Năsăud. Dacă va fi găsită vinovată, șoferița riscă să își petreacă următorii 5 ani în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Datoria șoferului e să oprească la trecere, clar e vina conducătorului auto”, „Șoferul trebuia să conducă preventiv și eventual să reducă. Tocmai pentru că se întâmplă astfel de cazuri, ar trebui sa conducem toți preventiv, indiferent șoferul acum suportă consecințele” sau „Într-adevăr, se reduce viteza în dreptul trecerilor pentru pietoni, nu țin partea șoferului, dar cât de iresponsabil poți să fii să te arunci în fața mașinii? Pietonul nu s-a uitat deloc în partea stângă! Păcat!”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care au văzut imaginile.

ADVERTISEMENT