News

Accident înfiorător în București. Un copil a murit pe loc

26.01.2021 | 19:00
Accident infiorator in Bucuresti Un copil a murit pe loc
Din păcate, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un copil de 13 ani s-a stins din viață într-un accident produs marți, în jurul orei 16:00, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un alt autoturism, pe strada Gherghiței din Capitală.

În urma impactului puternic, un altul, în vârstă de 11 ani, s-a ales cu răni grave și a fost transportat de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu. La ora redactării acestei știri, traficul rutier este restricţionat pe strada Gherghiţei, sensul dinspre A3 către şoseaua Colentina.

ADVERTISEMENT

Potrivit autorităților, ambii conducători auto au fost testați cu etilotestul și a rezultat că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor exacte, precum și a condițiilor în care s-a produs nefericitul incident.

Accident teribil în Capitală. Un copil a murit, iar altul s-a ales cu răni grave

Conducătorul unui autovehicul, o femeie în vârsta de 42 ani, care se deplasa pe strada Gherghiţei dinspre şoseaua Colentina către A3, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 23, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 46 ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, un copil în vârstă de 13 ani, pasager în primul autovehicul, a murit. Paramedicii ajunși la fața locului au executat manevre de resuscitare, însă minorul nu a supraviețuit.

Totodată, un alt copil, în vârstă de 11 ani, aflat în acelaşi autovehicul, a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

ADVERTISEMENT

Ambii conducători auto au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind 0. Traficul rutier este restricţionat pe strada Gherghiţei, sensul dinspre A3 către şoseaua Colentina.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier”, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

ADVERTISEMENT

Trei adulți și doi copii au fost răniți într-un accident grav produs weekend-ul trecut

Din păcate, acesta nu este singurul accident rutier grav produs recent pe străzile Capitalei. Trei adulţi şi doi copii au fost răniţi, duminică după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un altul și a ricoșat într-un copac.

Conducătorul unui autovehicul, femeie în vârstă de 44 de ani care se deplasa pe Şos. Gheorghe Ionescu Sisești dinspre Şos. Bucureşti-Târgovişte către Str. Ion Ionescu de la Brad, în momentul în care a ajuns în dreptul Str. Câmpiniţa, a efectuat virajul la stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula din sensul opus de mers. În urma impactului, unul dintre cele două autovehicule a ricoşat într-un copac”, a anunțat Brigada Rutieră.

ADVERTISEMENT