News

Accident înfiorător în Buzău. Un bărbat a murit după ce a intrat pe contrasens cu mașina și a izbit frontal un alt autoturism

02.05.2020 | 16:47
Accident infiorator in Buzau Un barbat a murit dupa ce a intrat pe contrasens cu masina si a izbit frontal un alt autoturism
ADVERTISEMENT

Un accident extrem de grav a avut loc pe E85, la Crucea Comisoaiei, o zonă deosebit de periculoasă dintre Buzău și Râmnicu Vâlcea.

Accident grav de circulație în Buzău

Două mașini au fost implicate în coliziunea de pe DN2 E85. Conform Adevărul, un bărbat în vârstă de 38 de ani conducea un autoturism pe raza localității Comisoaia, și ar fi pierdut controlul mașinii.

ADVERTISEMENT

Intrat pe contrasens, a lovit frontal un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 60 de ani din Vrancea. Șoferul în vârstă de 38 de ani a decedat, în timp ce un pasager în vârstă de 22 de ani și celălalt șofer au fost răniți grav.

Cei doi bărbați au fost transportați de urgență la spital, unde vor primi îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Comisoaia, pe DN2 E85, un bărbat de 38 de ani, din Brăila, ar fi pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa pe sensul opus de circulație, condus de un bărbat în vârstă de 60 de ani din Vrancea.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 38 de ani și rănirea pasagerului acestuia, un tânăr de 22 ani, din Suceava, dar și a celuilalt șofer. Cei doi răniți au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, au explicat reprezentanții ISU.

Potrivit buzoienii.ro, este cel mai grav accident produs în Buzău de la instaurarea stării de urgență.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare.