News
notix pixel id

Accident înfiorător în Capitală! Adolescenţi scoşi dintre fiarele contorsionate. „Nu se poate descrie în cuvinte ce am văzut acolo”

Accident înfiorător în Capitală acolo unde un tânăr a intrat cu mașina într-un copac
17.10.2021 | 09:15
Accident înfiorător în Capitală! Adolescenţi scoşi dintre fiarele contorsionate. „Nu se poate descrie în cuvinte ce am văzut acolo”
Trei tineri au ajuns la spital în stare gravă. Sursa foto - observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Vorbim despre un băiat în vârstă de 19 ani care şi-a băgat prietenii în spital. Autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un copac, pe Şoseaua Kiseleff din Capitală.

Martorii spun că acesta circula cu viteză. Mai mult decât atât, ploaia din ultima perioadă și drumul umed i-au jucat feste.

Accident înfiorător în București!

Din nefericire, atât el, cât şi pasagerii din maşină, alți doi adolescenţi de 18 şi 16 ani au fost internaţi în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Oamenii spun că întreaga caroserie a automobilului a rămas pur și simplu încolăcită de copac ca dovadă a vitezei și impactului devastator.

Incidentul rutier s-a produs în jurul orei 22.00, pe şoseaua Kiseleff, din Bucureşti. De remarcat că tânărul care se afla la volan abia îşi luase permisul.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi venit cu viteză mare dinspre Arcul de Triumf, dar a fost nevoie de o singură clipă de neatenție pentru a pierde controlul volanului.

Autoturismul a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului. Ceilalți participanți la trafic au oprit mașinile și au coborât într-un suflet ca să le ofere primul ajutor.

ADVERTISEMENT

Oamenii au rămas îngroziți de ce au văzut și au sunat imediat la numărul de urgență pentru a solicita intervenția echipajelor specializate.

La faţa locului au ajuns în scurt timp medicii şi pompierii, dar și o echipă de descarcerare. Aceștia i-au extras pe pasageri dintre fiarele maşinii.

ADVERTISEMENT

Toți cei trei tineri aflați în mașină au fost transportați în stare gravă, la spital.

”Am văzut când au scos pasagerul din partea dreaptă, care era încarcerat. Nu se poate descrie în cuvinte ce am văzut acolo…”, a explicat un martor al accidentului.

De remarcat și că traficul în zonă a fost îngreunat timp de două ore.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri