News

Accident înfiorător în Capitală! Și-a făcut țăndări BMW-ul după ce a ajuns cu el pe trotuar

26.09.2020 | 18:26
Accident infiorator in Capitala Sia facut tandari BMWul dupa ce a ajuns cu el pe trotuar
ADVERTISEMENT

Un șofer și-a distrus complet BMW-ul, după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu putere de un copac. Nu înainte, însă, de a lovi stâlpii ce delimitează trotuarul de partea carosabilă.

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază, pe Bulevardul Magheru din Capitală, cel mai probabil pe fondul vitezei excesive.

ADVERTISEMENT

În urma anchetei demarate de echipajele de poliție ajunse la fața locului s-a constatat că bărbatul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Grav accident rutier în Capitală. Un șofer vitezoman a intrat cu mașina în copac

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, deși evenimentul rutier se putea transforma într-o tragedie în toată regula, dacă cineva ar fi trecut pe trotuar în momentul impactului.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat cu 10 ani în urmă, când șoferul unui Logan a pătruns pe trotuar și a ucis astfel un pieton, în apropiere de Piața Romană. O altă persoană a fost grav rănită în urma impactului și a ajuns de urgență la spital.

De asemenea, în 2009, un bărbat a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp, ricoșând apoi în bordură.

ADVERTISEMENT

Cele două persoane care se aflau pe bancheta din spate a murit pe loc, în vreme ce șoferul a scăpat ca prin minune.

Au venit din direcţia Magheru, sens Victoriei, avea viteză destul de mare. E o maşină cu care nu prea poţi să mergi cu 50-60 km/h.

ADVERTISEMENT

S-au izbit de stâlpul ăsta, s-a dezintegrat maşina învârtindu-se. Cele două victime care sunt pe carosabil, moarte din păcate. Au sărit pur şi simplu ca două mingi”, a relatat un martor. Bucăți din autoturismul rupt în două s-au împrăștiat atunci pe mai bine de 50 de metri.

ADVERTISEMENT