News

Accident înfiorător în Capitală! Un bărbat a murit pe loc după ce a fost lovit de tramvai

18.09.2020 | 18:25
Accident infiorator in Capitala Un barbat a murit pe loc dupa ce a fost lovit de tramvai
ADVERTISEMENT

Bucureștenii au fost martorii unui accident înfiorător produs vineri după-amiază în zona Podul Ciurel, după ce tramvaiul liniei 41 care se deplasa pe Șoseau Virtuții, dinspre Crângași către Lujerului, a lovit în plin un bărbat de aproximativ 50-60 de ani.

Din păcate, echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul victimei. De asemenea, calea de rulare a tramvaielor a fost blocată pe Șoseaua Virtuții, dinspre Crângași către Lujerului.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia. Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constat că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cu toate acestea, riscă dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Un bărbat a fost ucis de tramvai în București

Din primele date, conducătorul tramvaiului liniei 41, care se deplasa pe şoseaua Virtuţii, dinspre Crângaşi către Lujerului, în zona Pod Ciurel, a accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 50 – 60 de ani. În urma impactului, victima a decedat la faţa locului”, se arată în informarea transmisă de Brigada Rutieră.

ADVERTISEMENT

Astăzi, 18.09.2020, în jurul orei 16:00, un tramvai din linia 41 care circula pe Șoseaua Virtuții, pe sensul spre terminalul „Ghencea”, a accidentat o persoană care traversa prin loc nepermis, între stațiile „Piața Crângași” și „Pod Ciurel”.

Din această cauză, circulația tramvaielor liniei 41 este blocată. Pentru preluarea călătorilor din zonă, STB SA a înființat operativ o linie navetă de autobuze, care funcționează între terminalele Ghencea și Piața Presei.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului sunt prezente echipajele de la Poliție și Ambulanță. Cazul va fi cercetat de către organele de poliție”, au transmis și reprezentanții Societății de Transport București (STB) la scurt timp după accident.

Linia tramvaiului 41 pare blestemată. Accidentele se țin lanț

Cu doar două zile în urmă, un alt accident de circulație a avut loc pe linia tramvaiului 41. Din relatările martorilor oculari reiese că șoferul unei Dacii Logan a adormit la volan, după care a rupt gardul despărțitor şi a pătruns pe șine, în zona Virtuții.

ADVERTISEMENT

Luat la întrebări de polițiștii ajunși la fața locului, bărbatul le-a răspuns cu o sinceritate aproape dezarmată. „Am ajuns pe linia de tramvai pentru că am adormit. Muncim ca proștii și obosim, ne ia somnul”, a spus acesta, fără să dezvăluie unde este angajat.

ADVERTISEMENT