Accident înfiorător în Caraș-Severin. Două persoane au murit după impactul violent dintre două mașini

Flaviu Popa   
în HotNews
31/08/2020, 12:26
Accident înfiorător în Caraș-Severin. Două persoane au murit după impactul violent dintre două mașini
2 persoane au murit în urma unui accident grav. Foto: radioresita.ro

Două persoane au murit pe DN 68, în județul Caraș-Severin, în urma unui impact puternic între două mașini.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe baza localității Voislova, județul Caraș-Severin, pe DN 68 Hațeg – Caransebeș.

În accident au fost implicate două mașini, una dintre mașini izbindu-se de un stâlp de pe marginea drumului.

Doi morți și un rănit grav după un accident pe DN 68 Caraș-Severin

Polițiștii au anunțat că traficul rutier este întrerupt în zonă pe ambele sensuri. Potrivit radioresita.ro, unul dintre șoferi nu s-a asigurat la manevra de întoracere și a fost lovit în plin de un autovehicul care circula regulamentar dinspre Hațeg.

Comisarul șef Dorin Țugmeanu, reprezentantul Serviciului Rutier din Caraș-Severin, a declarat că două persoane au murit în urma impactului violent, în timp ce una e rănită grav.

Mai mult, în urma impactului un stâlp de electricitate a căzut pe una dintre mașini, iar pentru extragerea victimelor încarcerate a fost nevoie de intervenția pompierilor militari din caransebeș și cei ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Oțelul Roșu.

Polițiștii fac în acest moment măsurători pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului, în condiţiile în care drumul era în aliniament şi era permisă întoarcerea în acel loc.

Știre în curs de actualizare.

Închide ×