News

Accident înfiorător în Cluj. O mașină a lovit 3 pietoni, după ce s-a ciocnit cu o motocicletă

O mașină și o motocicletă au fost implicate într-un accident grav în Cluj. În urma impactului, trei pietoni au fost loviți grav.
12.09.2021 | 16:27
Accident infiorator in Cluj O masina a lovit 3 pietoni dupa ce sa ciocnit cu o motocicleta
ADVERTISEMENT

Tragedie în municipiul Cluj-Napoca, unde o mașină și o motocicletă s-au acroșat. Din păcate, o persoană a decedat după ce mașina a continuat să meargă și a lovit trei pietoni.

Accidentul de circulaţie a avut loc, duminică, în municipiul Cluj-Napoca.

După impact, conducătorul motocicletei se afla întins pe jos şi necesita asistenţă medicală. Totodată, o femeie în vârstă de 60 de ani era prinsă sub maşină şi prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Cluj. O persoană a murit după ce o mașină a lovit 3 pietoni

Foto: Facebook

La fața locului s-au prezentat 2 echipaje SMURD și unul SAJ. Accidentul a avut loc pe strad Frunzișului din Cluj-Napoca.

Atât mașina, cât și motocicleta, au fost avariate, a transmis ISU CLuj.

Pe lângă persoana care a decedat, echipele de intervenție au găsit la fața locului o a doua femeie care se afla prinsă sub autoturism.

ADVERTISEMENT

Aceasta din urmă suferise traumatisme multiple, însă era în stare de conştienţă şi cooperantă. Al treilea pieton lovit este un bărbat care a necesitat asistență medicală.

Accident înfiorător în Cluj. Trei pietoni au fost loviți

”Trei autospeciale, două echipaje SMURD şi unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situaţie de urgenţă rezultată în urma unui grav accident rutier produs pe strada Frunzişului din municipiul Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Pompierii au găsit un autoturism şi motocicletă avariate. Conducătorul motocicletei se afla întins pe jos şi necesita asistenţă medicală, de asemenea, o femeie în vârstă de 60 de ani era prinsă sub maşină şi prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa.

O a doua femeie se afla prinsă sub autoturism, care suferise traumatisme multiple, însă era în stare de conştienţă şi cooperantă. Un alt bărbat se afla în apropiere şi solicita asistenţă medicală”, a transmis ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

Cei doi bărbați răniți și femeia, extrasă cu echipamentele speciale de sub autoturism, au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Șoferul autoturismului a fost consultat și nu a fost necesar transportul la spital, a mai transmis ISU Cluj, conform monitorulcj.ro.

ADVERTISEMENT