News

Accident înfiorător în Constanța! O femeie a murit după ce mașina ei s-a ciocnit de un TIR

01.10.2019 | 15:34
Accident infiorator in Constanta O femeie a murit dupa ce masina ei sa ciocnit de un TIR
ADVERTISEMENT

Accident înfiorător în Constanța! O femeie din Arad, în vârstă de 42 de ani a murit după după ce a lovit frontal cu maşina un TIR, pe DN 22C, între localităţile Satu Nou şi Mircea Vodă din judeţul Constanţa. Potrivit IPJ Constanţa, femeia conducea un autoturism dinspre Medgidia către Cernavodă iar la un moment dat a făcut o depăşire, moment în care a intrat în coliziune cu TIR-ul care circula din contrasens.

Accident înfiorător în Constanța!

În urma impactului femeia a murit. În zona accidentului circulaţia rutieră este întreruptă. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție care au luat decizia de a închide traficul. „Accidentul a fost anunțat de ceilalți participanți la trafic. Conducătorii auto care au văzut cele petrecute au sunat la numărul de urgență. La locul indicat au fost trimise echipaje de poliție, mai multe ambulanțe, una SMURD, dar și o echipă de descarcerare.

La solicitările primelor echipaje ajunse s-a trimis și elicopterul SMURD. Medicii s-au luptat minute în șir să o resusciteze pe femei, dar din păcate nu au mai avut ce face decât să constate decesul acesteia . Pentru că resturi ale mașinii erau împrăștiate pe tot drumul, agenții de circulație au oprit traficul”, au anunțat cei de la IPJ Constanța.

Accident înfiorător în Constanța! Accident
O femeie și-a pierdut viața în urma incidentului rutier. Sursa foto – facebook

O femeie a murit după ce mașina ei s-a ciocnit de un TIR

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 22C, între localitățile Satu Nou și Mircea Vodă a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autotren. „Astăzi, în jurul orei 13.00, o femeie de 42 de ani a condus un autoturism pe DN 22 C în afara localității Satu Nou, dinspre Medgidia către Cernavodă și ajungând la km 19, s-a angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de autoturisme.

În acel moment a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, ce tracta o semiremorcă, condusă de un bprbat de 65 de ani, din sensul opus”, au spus cei de la IPJ Constanța