News

Accident înfiorător în Germania cu un microbuz în care se aflau 18 români! Foto

06.06.2019 | 15:22
Accident infiorator in Germania cu un microbuz in care se aflau 18 romani Foto

Accident înfiorător în Germania acolo unde un microbuz în care se aflau 18 români a fost la un pas de o adevărată tragedie. Mașina care în care în mod normal trebuia să care marfă a fost improvizată pentru a transporta pasageri. Accidentul a avut loc în apropiere de Munchen. Astfel, în microbuzul înmatriculat în Bulgaria erau îngrămădiți nu mai puțin de 18 români, toţi membri ai unei singure familii.

Accident înfiorător în Germania cu un microbuz în care se aflau 18 români!

De remarcat că aceștia erau transportaţi în condiţii inumane. Proprietarul mașinii a instalat un rând de scaune, dar cei mai mulți dintre pasageri stăteau culcaţi pe podeaua microbuzului de marfă. Accidentul s-a produs după ce microbuzul în care se aflau românii a intrat în plin într-un autoturism. La volanul automobilului se afla o femeie în vârstă de 75 de ani. Aceasta a încercat să întoarcă, dar şoferul microbuzului a observat prea târziu intenţia ei  și nu a mai putut evita impactul.

Accident înfiorător în Germania acolo unde un microbuz în care se aflau 18 români a fost la un pas de o adevărată tragedie. Mașina care în care în mod normal trebuia să care marfă a fost improvizată pentru a transporta pasageri. Accidentul a avut loc în apropiere de Munchen. Astfel, în microbuzul înmatriculat în Bulgaria erau îngrămădiți nu mai puțin de 18 români, toţi membri ai unei singure familii. Accident înfiorător în Germania cu un microbuz în care se aflau 18 români! De remarcat că aceștia erau transportaţi în condiţii inumane. Proprietarul mașinii a instalat un rând de scaune, dar cei mai mulți dintre pasageri stăteau culcaţi pe podeaua microbuzului de marfă. Accidentul s-a produs după ce microbuzul în care se aflau românii a intrat în plin într-un autoturism. La volanul automobilului se afla o femeie în vârstă de 75 de ani. Aceasta a încercat să întoarcă, dar şoferul microbuzului a observat prea târziu intenţia ei  și nu a mai putut evita impactul. De remarcat că în urma accidentului, doar şoferiţa de 75 de ani şi un pasager din maşina sa au fost răniţi. De cealaltă parte, toţi românii aflaţi în microbuz au scăpat nevătămaţi. Imagine accident
Așa arăta microbuzul în care erau închesuițu românii. Sursă foto – /www.merkur.de/

De remarcat că în urma accidentului, doar şoferiţa de 75 de ani şi un pasager din maşina sa au fost răniţi. De cealaltă parte, toţi românii aflaţi în microbuz au scăpat nevătămaţi. Nu e singurul accident în care au fost implicați români în Europa, în ultimele zile. 3 români au murit pe o autostradă din Franța, iar alți patru sunt răniți. Accidentul a avut loc pe un drum de mare viteză din Novy-Chevrieres, în nordul Hexagonului, aproape de granița cu Belgia.

Mașina în care se aflau românii s-a ciocnit cu un camion pe respectiva autostradă. Autoritățile nu au dezvăluit cauzele acestui accident grav produs pe autostradă, însă presa speculează că cel mai probabil de vină este viteza cu care se circula pe autobandă.