News

Accident înfiorător în Gorj! Doi adolescenți au murit după ce s-au răsturnat cu mașina

30.03.2021 | 09:59
Accident infiorator in Gorj Doi adolescenti au murit dupa ce sau rasturnat cu masina
Doi tineri au murit în urma evenimentului rutier. Sursa foto - IPJ Gorj
ADVERTISEMENT

Accident înfiorător în județul Gorj, mai exact în comuna Scoarța. Doi adolescenți cu vârste de 16, respectiv 18 ani și-au pierdut viața în urma incidetului rutier. Mașina în care se aflau s-a răsturnat.

În autoturism erau patru persoane, două dintre ele fiind transportate de urgență la spital. Oamenii legii spun că mașina lor ar fi lovit, într-o curbă, un alt automobil.

ADVERTISEMENT

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 18 ani,  din comuna Scoarţa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălăneşti, din direcţia comunei Scoarţa către municipiul Târgu Jiu (…) 

Accident înfiorător în județul Gorj!

(…)într-o curbă la dreapta  ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Prigoria, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

ADVERTISEMENT

În urma impactului a rezultat decesul a doi tineri de 16 şi 18 ani şi rănirea altor doi tineri de 17 ani, toţi din comuna Scoarţa, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 18 ani.

De asemenea, incidentul rutier a dus la rănirea unui bărbat, de 31 de ani, din comuna Prigoria, pasager în celălalt autoturism.  

ADVERTISEMENT

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 18 ani şi negativ pentru bărbatul de 41 de ani

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal(…)

ADVERTISEMENT

(…)sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

ADVERTISEMENT
Tags: