News

Accident înfiorător în județul Prahova. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat VIDEO

07.10.2020 | 16:13
Accident infiorator in judetul Prahova Un microbuz plin cu pasageri sa rasturnat VIDEO
ADVERTISEMENT

Un microbuz care transporta muncitori s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, pe Drumul Național 1, în zona localității Movila Vulpii, județul Prahova, după ce s-a izbit de un parapet. În urma impactului puternic, zece din cei 16 pasageri s-au ales cu multiple traumatisme și au fost transportați de urgență la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, la fața locului au intervenit un echipaj de stingere, unul de descarcerare, trei de prim-ajutor, precum şi o autospecială de transport victime multiple.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova a transmis că evenimentul rutier s-a petrecut pe direcţia Câmpina-Ploieşti. Oamenii legii au decis ca traficul în zonă să se deruleze alternativ, dirijat pe o bandă, până la finalizarea cercetărilor.

Accident grav în județul Prahova. 10 persoane au fost transportate de urgență la spital cu diferite traumatisme

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Ploiești – Câmpina în localitatea Movila Vulpii, la kilometrul 70, traficul rutier este blocat din cauza unui accident rutier(un microbuz s-a răsturnat). În urma accidentului au rezultat trei victime, investigate medical”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acesta nu este singurul accident rutier produs recent în județul Prahova. Marți dimineață, un autoturism a intrat în coliziune cu un autotren pe Drumul Național 1 D, în zona Bărăitaru, pe sensul de mers Albești – Urziceni.

În urma impactului puternic, un bărbat de 79 de ani a suferit un traumatism cranian minor și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

ADVERTISEMENT

În timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe DJ 100B, la intersecția cu DN1D, în localitatea Bărăitaru, un bărbat în vârstă de 71 de ani, posibil pe fondul neacordării de prioritate ar fi acroșat un ansamblul de vehicule condus de un bărbat de 61 de ani care circula pe DN1D, pe sensul Albești către Urziceni.

În urma evenimentului rutier, un bărbat în vârstă de 79 de ani, pasager în autoturism, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Victima are doar un traumatism cranian minor. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ pentru ambii conducători auto”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT