ADVERTISEMENT
News

Accident înfiorător în Maramureș. Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Autor: Bogdan Solomon | 17.03.2021 | 22:32
Accident înfiorător în Maramureș. Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp
Impactul a fost atât de puternic, încât victima a murit pe loc. Pompierii, la un pas să se electrocuteze. Sursa foto: Colaj Fanatik

Un tânăr de 23 de ani și-a găsit sfârșitul, miercuri seară, în comuna Berbești din județul Maramureș, după ce a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism care era parcat.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de puternic încât mașina a ricoșat într-un stâlp de electricitate de pe marginea șoselei și l-a rupt, făcând ca intervenția celor două echipaje de pompieri ajunse la fața locului să se desfășoare cu dificultate.

Din cauza firelor de curent căzute pe mașină, aceștia s-au văzut nevoiți să aștepte întreruperea alimentării cu energie electrică înainte de a scoate trupul neînsuflețit al victimei dintre fiarele contorsionate.

ADVERTISEMENT

Grav accident rutier în Maramureș. Un tânăr a murit pe loc după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

În urma impactului, firele de curent au căzut peste mașină, iar pompierii au fost nevoiți să aștepte intervenția Electrica pentru decuplarea curentului.

Persoana încarcerată a fost extrasă de către pompieri, dar din păcate este decedată. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din localitate”, a transmis IPJ Maramureș.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, principala cauză a acestui accident ar fi fost viteza excesivă. Împrejurările exacte vor fi stabilite, însă, în urma anchetei demarate de oamenii legii.

Tânărul din Berbești obținuse permisul de conducere cu mai puțin de o lună în urmă, pe 24 februarie. Sfâșiați de durere, toți cei care l-au cunoscut și apreciat transmit în aceste momente mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nerespectării regulilor de siguranță în trafic face din ce în ce mai multe victime. Județul Maramureș ocupă un loc fruntaș la nivel național când vine vorba despre accidente rutiere grave, iar datele oficiale nu par să se îmbunătățească prea curând.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!