News

Accident înfiorător în Maramureș. Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

17.03.2021 | 22:32
Accident infiorator in Maramures Un tanar a murit dupa ce a intrat cu masina intrun stalp
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 23 de ani și-a găsit sfârșitul, miercuri seară, în comuna Berbești din județul Maramureș, după ce a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism care era parcat.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina a ricoșat într-un stâlp de electricitate de pe marginea șoselei și l-a rupt, făcând ca intervenția celor două echipaje de pompieri ajunse la fața locului să se desfășoare cu dificultate.

ADVERTISEMENT

Din cauza firelor de curent căzute pe mașină, aceștia s-au văzut nevoiți să aștepte întreruperea alimentării cu energie electrică înainte de a scoate trupul neînsuflețit al victimei dintre fiarele contorsionate.

Grav accident rutier în Maramureș. Un tânăr a murit pe loc după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

În urma impactului, firele de curent au căzut peste mașină, iar pompierii au fost nevoiți să aștepte intervenția Electrica pentru decuplarea curentului.

ADVERTISEMENT

Persoana încarcerată a fost extrasă de către pompieri, dar din păcate este decedată. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din localitate”, a transmis IPJ Maramureș.

Din primele informații, principala cauză a acestui accident ar fi fost viteza excesivă. Împrejurările exacte vor fi stabilite, însă, în urma anchetei demarate de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Tânărul din Berbești obținuse permisul de conducere cu mai puțin de o lună în urmă, pe 24 februarie. Sfâșiați de durere, toți cei care l-au cunoscut și apreciat transmit în aceste momente mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

Din păcate, nerespectării regulilor de siguranță în trafic face din ce în ce mai multe victime. Județul Maramureș ocupă un loc fruntaș la nivel național când vine vorba despre accidente rutiere grave, iar datele oficiale nu par să se îmbunătățească prea curând.

ADVERTISEMENT