News

Accident înfiorător în Maramureș! Un tânăr a murit după o urmărire în trafic cauzată de gelozie 

Accident înfiorător în județul Maramureș acolo unde un tânăr, orbit de gelozie, și-a pierdut viața
26.09.2021 | 14:59
Accident infiorator in Maramures Un tanar a murit dupa o urmarire in trafic cauzata de gelozie
Cele două maşini s-au şicanat iniţial în trafic. Sursa foto - directmm.ro
ADVERTISEMENT

O gelozie dusă la extrem a făcut ca un tânăr să moară în urma unui accident de mașină petrecut în Tăuții Măgherăuș. Aproape de miezul nopții a fost raportat un incident rutier grav în localitate, eveniment în care au fost implicate două autoturisme.

Mașinile s-ar fi șicanat minute bune în trafic și au început o urmărire ca în filme încă din Baia Mare. Cursa nebună a continuat până în localitatea vecină, în Tăuții, unde a avut loc impactul nimicitor.

ADVERTISEMENT

Accident înfiorător în județul Maramureș!

Oamenii legii au descoperit că într-un autoturism s-ar fi aflat doi tineri, șoferul și pasagerul din dreapta. În cea de-a doua mașină era un alt tânăr despre care aceștia credeau că ar fi iubitul fostei partenere a primului conducător auto.

De altfel, acesta și-ar fi confundat fosta iubită, crezând că fata s-ar fi urcat cu un alt băiat în mașină. De aici a început urmărirea autoturismului respectiv.

ADVERTISEMENT

Interesant este că, la un moment dat, tânărul urmărit ar fi oprit mașina, tocmai pentru ca fata să coboare. În cele din urmă, pe strada Victoriei cei doi ar fi lovit mașina băiatului. Acesta s-a speriat și a ieșit din localitate. Pe urmele lui au venit și cei doi.

În Tăuții Măgherăuș, urmăritorul a decis să-l depășească pentru a-l șicana din nou. Cum un alt autoturism venea pe contrasens, acesta a tras de volan, a acroșat mașina tânărului, pe care a auncat-o într-un șanț de beton.

ADVERTISEMENT

Acela ar fi fost momentul în care, pasagerul din dreapta mașinii, pasager care nu purta centură de siguranță, ar fi fost aruncat prin parbriz. Impactul a fost nimicitor și băiatul a murit.

Se mai știe că tânărul urmărit a apucat să sune la 112, şi chiar în momentul accidentului vorbea cu operatorii. Cei doi șoferi au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferul vinovat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

„Sâmbătă seară, 25 septembrie, în jurul orei 23.00, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 1C în orașul Tăuții-Măgherăuș s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că două autoturisme care circulau în același sens au intrat în coliziune, pe fondul unei depășiri neregulamentare efectuate prin depășirea marcajului longitudinal continuu și fără a păstra o distanță laterală suficientă.

În urma impactului autoturismul care a efectuat depășirea a intrat în timpanul unui podeț, de unde a fost proiectat în șanț. Autoturismele au fost conduse de către doi tineri, ambii de 25 de ani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui pasager de 24 de ani din Baia Mare aflat în autoturismul care a efectuat depășirea și a unuia dintre conducătorii auto.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar pasagerului de 24 de ani i-a fost declarat decesul în cursul nopții.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Baia Mare pentru lămurirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureş

ADVERTISEMENT